Beta Glukan + Vitamin D3

Opis
Beta Glukan + Vitamin D3

Zona Vital Beta Glukan + vitamin D3

Beta glukan jedan je od najsnažnijih prirodnih aktivatora imuniteta koji pojačava djelotvornost imunoloških stanica čak do sedam puta. Beta glukan, u kombinaciji s Vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, utječe na obranu organizma od raznih infekcija.

Vitamin D se često kombinira s drugim aktivatorima imuniteta, kako bi se dobio što bolji proizvod za jačanje organizma, a jedan od najboljih primjera je upravo Zona vital Beta Glukana i Vitamina D3.

Više o beta glukanu saznajte na linku.

Sastojci Zona Vital Beta Glukan + vitamin D3

Sastojci: Beta-(1,3)(1,6)-D glukan iz kvasca, min. 70%-tni (Saccharomyces cerevisiae), kolekalciferol, emulgator: magnezijeve soli masnih kiselina; tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: talk; kapsula: želatina.

Sastojci u 3 kapsule (= dnevna doza): 1.320 mg Beta – (1,3/1,6) D – glukan, 9μg vitamin D3

Primjena

Kapsule se uzimaju oralno.

Doziranje

Preporučuje se uzimanje 3 kapsule dnevno nakon jela.

Mjere opreza

U slučaju preosjetljivosti na sastojke potražiti savjet liječnika ili ljekarnika. Trudnice i dojilje prije korištenja bilo kakvog proizvoda potražiti savjet liječnika.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci