Jabučni ocat 500 mg

Opis
Jabučni ocat 500 mg

Sastojci

Ekstrakt jabučnog octa u prahu, želatinske kapsule, piridoksin hidroklorid, tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat, bojilo: titanov oksid.

Neto količina

35,7 g (60 kapsula)

Uvjeti čuvanja

Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Primjena

Octena kiselina u jabučnom octu zaustavlja proces deponiranja masnoća, odnosno organizam probavlja samo dio unešenih masnoća, a ostatak se izlučuje neprobavljen. Ocat održava razinu šećera u krvi stabilnom te ubrzava metabolizam čime kalorije brže sagorijevaju,  a otrovi i naslage brže se izlučuju iz stanica. 

Poslovica kaže: Jedna jabuka na dan tjera doktora iz kuće van. Ima li jabuka doista čudesna svojstva koja joj se pripisuju? Priča o jabuci započinje još u biblijsko doba kada su zbog nje ljudi bili istjerani iz raja. Još 2500 godine pr.n.e. Hipokrat je u liječenju koristio jabučni ocat, proizvod koji nastaje fermentacijom jabučnice i neizostavna je namirnica u svakodnevnoj prehrani.

Po svome sadržaju vitamina, minerala i dijetalnih vlakana može se nazvati i bionutritivnom bombom. Dobar je izvor kalija, a sadrži i natrij, magnezij fosfor, kalcij i željezo. Nađene su čak 93 različite djelotvorne komponente. Kapsule služe osobama koje ne podnose okus octa, a htjele bi iskusiti sve njegove dobre osobine.

Mjere opreza

Čuvati od dohvata male djece.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci