Reishi u prahu

Opis
Reishi u prahu

Što je Reishi gljiva?

Ljekovita Reishi gljiva (Ganoderma lucidum), poznata kao „drvo života“ ili „gljiva dugovoječnosti“, ima izrazita antibakterijska i antivirusna svojstva te se može upotrebljavati kao prirodan antibiotik.

Reishi u prahu za imunitet

Reishi gljiva u prahu sadrži mnoštvo farmakološki aktivnih spojeva koji jačaju imunološki sustav i pomažu u borbi protiv pada imuniteta. Reishi gljiva u prahu potiče stvaranje stanica koje uništavaju viruse u organizmu te potiče razvoj B i T limfocita, imunoloških stanica odgovornih za proizvodnju antitijela i reguliranje imunoloških funkcija.

Reishi gljiva u prahu djeluju i na drugu krajnost imunološkog sustava, pomažući zaustavljanju prekomjerne upale koja pridonosi kardiovaskularnim bolestima.

Reishi u prahu i rak

Reishi gljiva pomaže imunološkom sustavu prepoznati molekularne uzorke stanica raka, pomažući tako organizmu da ih uništi prije nego postanu maligni tumori. Reishi gljiva djeluje i na drugu krajnost imunološkog sustava, pomažući zaustavljanju prekomjerne upale koja pridonosi kardiovaskularnim bolestima.

Reishi u prahu i željezo

Reishi gljiva u prahu prirodan je izvor željeza. Željezo doprinosi održavanju normalne razine imunološkog sustava, smanjuje osjećaj umora i iscrpljenosti te pomažu tijelu u stvaranju eritrocita i prijenosa kisika.

Samo 5 grama (2 čajne žlice) Reishi gljiva u prahu sadrži 21% preporučenog dnevnog unosa željezo.

Reishi u prahu – prednosti za zdravlje

  • Reishi u prahu doprinosi normalnoj funkciji imunološkog i kognitivnog sustava
  • Reishi u prahu smanjenje umor i iscrpljenost
  • Reishi u prahu doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina
  • Reishi u prahu doprinosi normalnom transportu kisika u tijelu
  • Reishi u prahu pomaže organizmu u borbi protiv stanica raka
  • Reishi u prahu pomaže smanjiti upalu

Reishi u prahu

Reishi u prahu je aktivni sušeni micelij (prah) dobiven iz EKO ječmene kaše izrađen je u proizvodnom pogonu tvrtke Ljekovite gljive d.o.o. koji dokazano prirodno jača imunitet i povećava razinu željeza.

Primjena

Reisihi gljiva u prahu se možete dodati vodi, soku, čaju, jogurtu, kaši, smoothiju ili obroku.

Doziranje

Preporučena dnevna doza Reishi gljiva u prahu je 1-2 čajne žličice, odnosno 5 g dnevno.

Mjere opreza

Preporučene dnevne doze Reishi u prahu ne smiju se prekoračiti. Proizvod čuvajte izvan dohvata djece, a trudnicama i dojiljama se ne preporučuje korištenje.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci