Biobaza torba za rodilište i majčinstvo

Opis
Biobaza torba za rodilište i majčinstvo

Biobaza torba za rodilište i majčinstvo sadrži sve što mami i bebi treba za prirodnu njegu od prvog dana.

U torbi će buduća mama pronaći proizvode za njegu tijela (Biobaza Mama Kremu za njegu tijela u trudnoći i majčinstvu, Mlijeko za tuširanje, Gel za intimnu njegu i Biobaza Natural hidratantnu kremu).

Uz Biobaza Balzam za prirodnu njegu bradavica dojilja, tu su i praktični Babylove jastučići za dojilje s ljepljivom trakom.

Za kvalitetnu njegu bebinog osjetljivog pelenskog područja, tu je Biobaza Baby Zaštitna krema za guzu sa 100% prirodnih sastojaka i pH neutralne Babylove vlažne maramice.

Balea Lip Care pobrinut će se za najnježnije prve poljupce, a papirnate maramice Soft&Sicher spremne su za svaku (ne)priliku.

Torba je vodootporna, izuzetno praktična za korištenje u rodilištu te kasnije i kao torba za kolica (ima poseban džep za vlažne maramice).

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci