Slim Excelle krema

Opis

Slim Excelle krema

Slim Excelle krema za mršavljenje

Slim Excelle krema namijenjena je uklanjanju masnih naslaga s područja trbuha.

Slim Excelle krema sadrži kombinaciju moćnih sastojaka koji pomažu sagorijeti masne naslage, zategnuti kožu te ukloniti nakupljenu tekućinu.

Glavni sastojak Slim Excelle kreme je kofein, koji ima sposobnost potaknuti topljenje masnoća te je vrlo učinkovit u borbi protiv celulita.

Slim Excelle krema ima trostruki učinak:

  • Potiče eliminaciju i sagorijevanje masnih naslaga s područja trbuha
  • Pomaže zategnuti trbuh
  • Pomaže ukloniti izvanstanične tekućine

Pročitajte na portalu – Zbog ove hrane nemate ravan trbuh

Slim Excelle krema – Kako se koristi?

Slim Excelle kremu potrebno je nanijeti ujutro i navečer, na područje trbuha i struka.

Na čistu kožu nježno umasirajte Slim Excelle kremu za mršavljenje dok se ona potpuno ne upije u kožu. Nakon nanošenja ne preporučuje se tuširanje ili kupanje 4 sata, kako bi sastojci imali vremena djelovati.

Prije nanošenja Slim Excelle kreme preporučuje se lagani piling, kako bi se potaknula cirkulacija.

Kada postignete željene rezultate, nastavite koristiti Slim Excelle kremu 2-3 puta tjedno, kako biste održali rezultate.

Slim Excelle krema – Sastojci

Kofein

Kofein je moćan sastojak u borbi protiv masnih naslaga i celulita. On povećava cirkulaciju krvi što rezultira manjim zadržavanjem vode i toksina.

Kofein je vrlo učinkovit u sagorijevanju masti te se sve češće koristi u proizvodima za mršavljenje.

Aloa barbadensis

Aloa je često korištena tvar u anti-celulit kremama radi svoje sposobnosti da pomogne zategnuti kožu. Također, umiruje upale kože i naravno hidratizira kožu. Ljekovita svojstva aloe su dobro poznata i stoga veoma korisna za vanjsku uporabu.

Ruscus Aculeatus

Ruscus Aculeatus u narodu poznat kao ježovina sadrži aktivni sastojak rutin koji potiče cirkulaciju i cijeli krvni sustav. Zbog toga je pokazao dobre rezultate u liječenju varikoznih vena. Također, ima pozitivne učinke na oblikovanje kože, pa je veoma važan sastojak u borbi protiv masnih naslaga i celulita.

Fucus Vesiculosus

Fucus, alga koja je u narodu poznatija kao mjehurasti bračić, često se naziva biljka protiv masti, zato što se koristi u borbi protiv celulita i pretilosti. Ona čini kožu vlažnijom i hidratizira ju, a također stvara i zaštitni sloj. Sadrži i amino kiseline koje daju koži elastičnost.

Shea maslac

Shea maslac je bogat vitaminima i kiselinama koje pomažu hidratizirati kožu i veoma često se koristi u kozmetici. Osigurava optimalnu zaštitu kože, ima protuupalna svojstva i umiruje kožu. Može se koristiti za liječenje iritacija kože kao i za opekotine od sunca.

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje pomaže ublažiti izgled narančine kore, tako što smanjuje potkožne naslage masti. Odlično hrani kožu i čini ju mekom i nježnom na dodir.

Capsicum Frutescens

Ekstrakt Capsicum Frutescensa se koristi u kozmetičkoj industriji zbog svoje sposobnosti da ublaži svrbež i pomogne kod simptoma psorijaze. Međutim, koristi se i za uklanjanje celulita jer pomaže tako što pojačava cirkulaciju i pomaže u smanjenju masnih naslaga.

Također, postoje tvrdnje da ekstrakt ove biljke eliminira i toksine iz tijela.

Mentol

Mentol se često koristi u kozmetičkim proizvodima zato što hladi kožu. Pomaže kod iritirane kože i ima skoro anestetički učinak kod upala. Pojačava cirkulaciju krvi i smanjuje pojavljivanje celulita.

Primjena

Slim Excelle nanosite ujutro i navečer na područje trbuha i struka. Nježno masirajte kružnim pokretima s obje ruke dok se potpuno ne apsorbira. Nakon nanošenja Slim Excelle kreme nemojte se kupati i tuširati 4 sata, da bi sastojci mogli djelovati. Prije nanošenja Slim Excelle kreme savjetuje se da lagano izmasirate područje  trbuha ručnikom, rukavicom za piling ili mlazom vode iz tuša. Tako ćete potaknuti cirkulaciju krvi i otvoriti pore, što će pomoći boljem prodiranju aktivnih sastojaka iz Slim Excelle kreme.

Doziranje

Slim Excelle nanosite ujutro i navečer na područje trbuha i struka. Nježno masirajte kružnim pokretima s obje ruke dok se potpuno ne apsorbira.

Mjere opreza

Samo za vanjsku primjenu!

Kozmetički proizvodi

Što su kozmetički proizvodi?

Kozmetičkim proizvodom se smatra svaka tvar ili pripravak namijenjen za stavljanje u doticaj s različitim dijelovima ljudskog tijela (koža, kosa, nokti, usnice i vanjski spolni organi) ili sa zubima i sluznicom usne šupljine i to isključivo ili pretežito radi njihova čišćenja, parfumiranja, i/ili zaštite i održavanja u dobrom stanju, mijenjanja njihova izgleda i/ili korekcije tjelesnih mirisa.

Sponzorski članci