Salata od breskvi s roštilja i špinata

Savršen spoj okusa.
Vrijeme pripreme: 10 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 breskve, nasjeckane na kriške
- 100g nasjeckanog špinata
- 1/2 žličice ružmarina
- 1 žličia peršina
- 1 žlica aceta balscamica
- sol
- 2 žlice meda
- 1 žlica sezamovog ulja
Priprema
Zagrijte roštilj. Pecite breskve 2 do 3 minute sa svake strane. Nasjeckajte ih na kockice i pustite da stoje sa strane.
Špinat stavite u zdjelu, dodajte aceto balsamico, ružmarin i peršin. Dodajte breskve. Promiješajte, posolite po želji, dodajte med i ulje. Dobro promiješajte i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
SalateSalata od kelja i batata45 min12345
-
Salate
-
SalateSalata od tune i graha15 min12345
-
SalateSalata od bulgura i celera30 min12345
-
SalateKremasta salata od brokule15 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345