Air Pannonia uspješno nastavlja širiti poslovanje u pravcu razvoja hrvatskog zdravstvenog turizma

Air Pannonia uspješno nastavlja širiti poslovanje u pravcu razvoja hrvatskog zdravstvenog turizma

Air Pannonia uspješno nastavlja širiti poslovanje u pravcu razvoja hrvatskog zdravstvenog turizma
  • Objavljeno: Srijeda, 31.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Air Pannonia, zrakoplovni operator sa sjedištem u Osijeku usmjeren prijevozu poslovnih korisnika i sanitetskim prijevozom bolesnika, ugovorila je posao prijevoza za jednu eminentnu kliniku u Srbiji i time još više unaprijedila razvoj hrvatskog zdravstvenog turizma u ovom segmentu.

U ime tvrtke Air Pannonia prve hrvatske zrakoplovne tvrtke koja se bavi medicinskim zrakoplovnim prijevozom, ugovor je potpisala Zrinka Vlašić.

„Naša tvrtka Air Pannonia posjeduje sve zakonski obavezne svjetske standarde za prijevoz pacijenata, odobrene od strane Europske agencije za zrakoplovnu sigurnost (EASA- European aviation safety agency) po čemu se izdvaja od konkurencije s ovog područja. Pacijenti će se prevoziti zrakoplovima koji su opremljeni svom potrebnom medicinskom opremom, uz medicinsku pratnju visoko kvalificiranih stručnjaka, koji su posebno obučeni za ovakvu vrstu medicinskih usluga“, izjavila je Zrinka Vlašić.

U ime Opće bolnice „Bel Medic“ ugovor je potpisala direktorica mr.sci. med. dr. Jasmina Knežević te je dodala kako ovakva suradnja omogućava njihovim pacijentima veću sigurnost kada je u pitanju njihovo zdravlje, jer će u rekordno kratkom vremenskom roku moći biti prevezeni do Opće Bolnice „Bel Medic“ iz bilo kojeg mjesta u Europi.

Air Pannonia predstavlja obiteljski posao pokrenut iz zrakoplovne tvrtke koja ima tradiciju dugu 23 godine. Nudi medicinske usluge na najvišoj razini, a pacijenti će se prevoziti zrakoplovom Beechcraft King Air C90. Prateći tržišnu potražnju, Air Pannonia odlučuje unaprijediti svoju uslugu Vip i medicinskog prijevoza pa je tako u svoju flotu odnedavno uvela novi tip zrakoplova Cessna Citation Jet-CJ (C-525). Ovim zrakoplovom omogućavamo brži prijevoz organa za transplantaciju u suradnji s Europskom organizacijom Eurotransplant.

Opća bolnica „Bel Medic“ - prva je privatna bolnica u Srbiji, akreditirana prema najvišim europskim standardima kvalitete, obilježava 21 godinu postojanja. U „Bel Medic“ zdravstvenom sustavu angažirano je više od 220 stalno zaposlenih i preko 400 eminentnih liječnika suradnika, među kojima su brojni sveučilišni profesori i akademici, kao i gostujući liječnici iz Sjedinjenih Američkih Država i Europe. Suradnjom s tvrtkom Air Pannonia svojim su klijentima osigurali dodatnu kvalitetu medicinskih usluga.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE
Najčitanije zanimljivosti