Osvoji priručnik za postizanje boljeg zdravlja tijela i duha!

Osvoji priručnik za postizanje boljeg zdravlja tijela i duha!

Osvoji priručnik za postizanje boljeg zdravlja tijela i duha!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 03.03.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Zbog velikih zahtjeva okoline danas, primorani smo iscrpljivati se na fizičkim i psihičkim razinama, zbog čega patimo od napetosti, stresa, depresije i bolesti. Statistike pokazuju kako 20% zdravlja ovisi o genima, 20% o okolini, 10% o ljekovitim pripravcima, a 50% o načinu života, iz čega je vidljivo da vlastitim životnim navikama najviše utječemo na zdravlje organizma. Harmonizacijom tijela, uma i duha, te prakticiranjem tehnika koje će nas napuniti energijom, ostvarit ćemo zdravlje i sreću. Svaki čovjek želi sreću, a jedino kada je zdrav, može ostvariti tu sreću i sklad.

Divine Energy Park i portal CentarZdravlja.net te nagrađuju vrijednim i praktičnim priručnikom za postizanje boljeg zdravlja tijela i duha! Poboljšaj i očuvaj svoje zdravlje, ojačaj imunitet, oslobodi se nagomilanog stresa, ostvari vlastiti potencijal i u potpunosti napuni ''baterije''.

A nagradno pitanje glasi:

Što je Program Božanskog Zdravlja?

Nagradna igra traje do 10. ožujka 2014.

Nagradu je osvojila Magdalena Kuzmić. Čestitamo!

program_20boz_20zdravlja.jpg

KNJIGA "PROGRAM BOŽANSKOG ZDRAVLJA" će vas upoznati sa sustavima tijela i fiziologije te kvalitetama i preprekama uma, vježbama disanja za punjenje energijom, vrstama meditacije i njenim dobrobitima, mudrama (položajima ruku za oslobađanje od bolesti), fizičkim vježbama za koherenciju tijela i duha, praktičnim savjetima o postu, sokovima, kako poboljšati razinu hemoglobina u krvi i još puno puno zanimljivosti kojima ćete na jednostavan i lak način postići zdravlje tijela i duha.

Više o Programu božanskog zdravlja saznajte na www.divineenergypark.org.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti