Ovaj tjedan počinje proljetno izdanje Tjedna restorana
Dolazak proljeća već tradicionalno obilježavamo jednim od najukusnijih događanja na ovim prostorima. Riječ je o Tjednu restorana kada svi gurmani imaju priliku isprobati najukusnija jela popularnih lokala po pristupačnoj cijeni od 100 za ručak, odnosno 100-125 kuna za večeru.
U periodu od 15. do 24. ožujka će čak 80 restorana iz cijele Hrvatske gostima ponuditi obrok od tri slijeda s jelovnika posebno osmišljenog za ovu prigodu.
Tjedan vrhunske gastronomije dostupan svima od samih početaka je postigao veliku popularnost, stoga ne čudi da su restorani popunjeni do zadnjeg mjesta.
U sklopu Tjedna restorana svakog dana od 18 do 19:40 sati poznati će hoteli u akciji pod nazivom Na Koktel u Hotel po promotivnim cijenama nuditi razne zanimljive koktele.
Cijelu ponudu restorana i hotela pronađite na službenoj stranici 18. Tjedna restorana.
-
Ozempic Razočaravajuća stvarnost o tome što se događa s tijelom godinu dana nakon uzimanja Ozempica
-
AI Novi AI alat predviđa vašu biološku dob iz selfija
-
čarape Nosite čarape dok spavate? Možda niste toliko ludi
-
Sajmovi hrane i zdravog življenja Sajmovi hrane i zdravog življenja - vaš put do duhovne ravnoteže
-
siva mrena Siva mrena vam magli pogled? Operacija traje 10 minuta, bez liste čekanja
-
čimpanze Divlje čimpanze snimljene kako koriste „prvu pomoć iz šume“
-
Recept dana
Kolač od čokolade s narančom
2 h12345 -
Recept tjedna
Juneći gulaš s krumpirom
1 h12345 -
Recept mjeseca
Tjestenina s brokulom
30 min12345
