Pripremite kožu za ljeto uz 3 jednostavna savjeta!

Pripremite kožu za ljeto uz 3 jednostavna savjeta!

Pripremite kožu za ljeto uz 3 jednostavna savjeta!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Vani je sve toplije što znači da ste sigurno razmišljali o spremanju tople odjeće i debelih jakni. Pogledate li svoju kožu, vjerojatno ćete se pitati je li ona spremna za sunce?

Možemo vam pomoći da spremno dočekate sunce i visoke temperature! Primijenite ove savjete kako bi zadržali zdravlje i ljepotu kože.

Pripremite kožu za sunce u 6 jednostavnih koraka!

Riješite se suhe kože

Nakon duge zime, hladnog vremena, suhog zraka, vjetra i boravka u zatvorenim prostorima, ostale su posljedice na koži. U hladnijim mjesecima obično jedemo malo više šećera i ugljikohidrata nego inače. Nažalost, takva prehrana također može stvoriti probleme sa kožom. Prva stvar koju trebate napraviti je riješiti se stare, dehidrirane kože.

Napravite piling

To je najbolji način za vraćanje sjaja koži. Piling možete kupiti u trgovini ili ga napraviti sami. Isprobajte piling od maslinovog ulja i malo krupne morske soli. Piling možete nanijeti na cijelo tijelo. Pritom ne zaboravite laktove, šake, koljena, lice i usne. Nakon pilinga, lice i tijelo je potrebno temeljito isprati i nanijeti hidratantnu kremu.

Obrijte se

Vrijeme je da se riješite dlačica na nogama bez iritacije.

Provjerite što trebate znati prije odlaska na depilaciju!

Jedite zdravo

Koža je najveći organ tijela što znači da na nju također utječe prehrana. Za blistavu i zdravu kožu, potrebno je jesti sočno voće i povrće. Ono će hidratizirati kožu i dati joj zdravi izgled.

Nakon što ste napravili piling i hidratizirali kožu, sada ju je potrebno zaštititi. Nosite šešir/kapu, sunčane naočale i nanesite kremu sa visokim zaštitnim faktorom.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti