Sajam medicine i tehnike

Sajam medicine i tehnike

Sajam medicine i tehnike
  • Objavljeno: Četvrtak, 07.05.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

MEDICINA I TEHNIKA regionalni je lider koji, uvijek tijekom mjeseca svibnja, okuplja na Zagrebačkom velesajmu eminentna imena iz područja medicine, dentala, farmacije, analitike i rehabilitacije. Jedan je od prestižnih i tržišno prihvaćenih poslovnih događanja u regiji, koje omogućuje izravnu komunikaciju ponude i potražnje.

Stavljajući težište na zdravlje u cjelini, MEDICINA I TEHNIKA 2009. nastavlja razvijati svoje osnovne tematske cjeline - podsajmove.

Tijekom svih dana održavanja sajam prati i bogat program stručno-popratnih događanja (stručnih skupova, okruglih stolova, predavanja, seminara, simpozija i kongresa), koja, uz izložbeni dio, čine MEDICINU I TEHNIKU referentnim mjestom za okupljanje struke, predstavljanje noviteta i pružanje uvida u mogućnosti korištenja novih tehnologija.

Posjetitelji sajma bit će u prilici vidjeti i niz premijera novih proizvoda, usluga i projekata.

projekt u sklopu Medicine i tehnike, obuhvaća sljedeća međusobno odvojena, ali srodna tematska događanja:

  • 7. međunarodno natjecanje ekipa hitne medicinske pomoći,
  • pokazne vježbe/prikaz tehnika spašavanja unesrećenih osoba
  • tečajeve pružanja hitne medicinske pomoći
  • stručne skupove iz tematike spašavanja
  • izložbeno-demonstracijske prostore

S obzirom na atraktivnost ovih događanja, među kojima središnje mjesto zasluženo pripada natjecanju, ista će zasigurno privući veliku pozornost izlagača i posjetitelja sajma, medija, kao i javnosti u cjelini.

Kao i uvijek, i MEDICINA I TEHNIKA 2009. priprema atraktivne sadržaje za široku publiku poput besplatnih liječničkih pregleda, dijagnostike i stručnih savjeta, u organizaciji raznih društava, edukacijskih centara, savjetovališta, udruga, zavoda i drugih.

Najuspješnijim će izlagačima biti dodijeljene pohvale i priznanja.

Među srodnim događanjima u branši, MEDICINA I TEHNIKA izdvaja se po brojnosti i značaju sadržaja i zbivanja iz područja zdravstva, te svom stručnom i poslovnom karakteru.

 

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti