Tjedan zdravlja i vitkosti

Tjedan zdravlja i vitkosti

Tjedan zdravlja i vitkosti
  • Objavljeno: Četvrtak, 04.03.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Povodom međunarodnog Dana žena, a u skladu sa znatnim povećanjem broja pretilih Hrvatica i Hrvata svih dobnih skupina,  u hrvatskim centrima za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženskog tijela Body Creator od 08. do 14. ožujka će se održati 5. po redu potpuno besplatan Tjedan zdravlja i vitkosti. Organizator Tjedna je Body Creator u suradnji s Udrugom za prevenciju prekomjerne težine, a medijski pokrovitelji portali www.zdravakrava.hr i www.centarzdravlja.hr.

Tjedan zdravlja i vitkosti odvijati će se u svim Body Creator centrima u Zagrebu, Varaždinu i Zaprešiću, a na njegovom rasporedu naći će se zanimljiva predavanja nutricionista i psihologa o temama vezanim za zdravu i pravilnu prehranu te savjetima kako što bezbolnije prebroditi proces mršavljenja i što lakše doći do zacrtanih ciljeva. Osim predavanja, zainteresirani posjetitelji će tijekom Tjedna moći obaviti i niz besplatnih mjerenja, čiji rezultati su usko povezani s prekomjernom tjelesnom masom i pretilošću, ali i nizom poremećaja u ljudskom zdravlju poput mjerenja šećera u krvi, analize vitaminsko-mineralnog statusa, mjerenja odnosa masnog i nemasnog tkiva, postotka vode u tijelu te razine bazalnog metabolizma. U sklopu emisije „Čovjek i zdravstvena kultura" Otvorene televizije gledatelji će u nagradnoj igri Body Creatora moći osvojiti i određene nagrade. Tijekom cijelog Tjedna zainteresirani će, uz prethodnu predbilježbu pozivom u određeni Body Creator centar, moći osigurati i svoj termin besplatne stručne analize tijela, nakon koje će steći pravo i na 2 besplatna probna Body Creator tretmana. Kontakt-brojevi centara istaknuti su na www.bodycreator.com web-stranici.

Inače, Body Creator centri su specijalizirani centri za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Njihova jedinstvena metoda uklanjanja suvišnih kilograma već 9 godina svojim klijenticama donosi osmjeh na lica, a temelji se na termo-slim učinku koji obvezuje na aktivnu vježbu u posebnim termo-aktivnim uvjetima. Reaktivacija cirkulacije i enzima, učvršćivanje muskulature te otklanjanje posljedica prejedanja, debljine i svakodnevnog stresa samo su dio rezultata ove iznimne metode.

Zajednički nazivnik za sva nastojanja da se postane i ostane zdrav i vitak, kao i usluge koje pružaju ovi specijalizirani centri, izražen je kroz viziju po kojoj se svaka žena jednostavno mora osjećati zdravo i dobro u vlastitom tijelu. Body Creator je uvijek tu za sve one koji žele prihvatiti taj pozitivan osjećaj i baciti u zaborav probleme s prekomjernom težinom, celulitom te bolestima kralježnice, krvožilnog sustava i kože. Body Creator nudi individualizirane programe, sklopljene nakon stručne sveobuhvatne besplatne i potpuno neobvezujuće analize tijela.

PROGRAM

 

08.03. u 17:30, ponedjeljak 
UDRUGA ZA PREVENCIJU PREKOMJERNE TEŽINE
– ZAGREB - Trg Francuske Republike 11
Predavanje mag. nutricionizma Irene Švenda: DETOKSIKACIJA ORGANIZMA - priprema organizma i oslobađanje od zimskih zagađivača (koji su ušli kroz hranu, zrak,nekretanjem)
09.03. 18:00 – 20:00, utorak
BODY CREATOR CENTAR – ZAGREB - Vodnikova 8
Nutricionistica Sandra Crnko: Mjerenje šećera u krvi i vitaminsko-mineralnog statusa
Nutricionistica Sandra Crnko: Nutricionističko savjetovanje
10.03. 18:00 – 20:00, srijeda
BODY CREATOR CENTAR – ZAPREŠIĆ - Baltazara Adama Krčelića 8
Dr. med. Gordana Gospočić: Mjerenje šećera u krvi i vitaminsko-mineralnog statusa
Nutricionistica Sandra Crnko: Nutricionističko savjetovanje
OTVORENA TELEVIZIJA (OTV) - Emisija „Čovjek i zdravstvena kultura“ u 16:00 sati Body Creator Vodnikova - 3 gledateljice nagraditi stručnom analizom tijela + 1 TWIST terapijom + 1 nutricionističkim savjetovanjem + 30% popusta na pojedinačne cijene tretmana
11.03. 18:00 – 20:00, četvrtak
BODY CREATOR CENTAR - ZAGREB – Dubrava 44
Nutricionistica Sandra Crnko: Mjerenje šećera u krvi i vitaminsko- mineralnog status Nutricionističko savjetovanje
BODY CREATOR CENTAR - VARAŽDIN – Koprivnička 12
Med. sestra Danica Šantek: Mjerenje šećera u krvi i vitaminsko-mineralnog statusa
Nutricionistica Sandra Crnko: Nutricionističko savjetovanje
12.03. u 20:00, petak
BODY CREATOR CENTAR – ZAGREB - Vodnikova 8
Predavanje mag. psihologije Jelene Mustapić: Emocionalno hranjenje - uzroci i posljedice
13.03. u 10:00, subota
BODY CREATOR CENTAR - VARAŽDIN – Koprivnička 12
Predavanje nutricionistice Sandre Crnko: Debljina - pošast 21. stoljeća

Sve aktivnosti vezane za Body Creatorov Tjedan zdravlja i vitkosti su BESPLATNE, a zainteresirani se pozivom u određeni Body Creator centar mogu predbilježiti i za svoj termin besplatne stručne analize tijela te 2 probna tretmana GRATIS!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti