Isprobajte prirodno rješenje protiv strija

Isprobajte prirodno rješenje protiv strija

Isprobajte prirodno rješenje protiv strija
  • Objavljeno: Četvrtak, 05.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Strije su promjene na koži koje se pojavljuju uslijed hormonalnih promjena. Najčešće se pojavljuju kod žena, a nešto rjeđe kod muškaraca.

Iako na tržištu postoji mnogo savjeta kako ukloniti strije, nije ih moguće u potpunosti ukloniti. Ali se znatno mogu umanjiti, kao i spriječiti njihov nastanak.

Jedno od najdjelotvornijih proizvoda za smanjenje strija na koži, i sprečavanja njihovog nastanka je Čudesno suho ulje.

Bogato dragocjenim biljnim uljima, poput ulja borača i slatkog badema, pomaže u smanjenju vidljivosti strija. Upravo ulje borača, bogato nezasićenim masnim kiselinama, djeluje protiv bora i nastanka strija, povećavajući elastičnost i tonus kože i dajući joj mekoću. Ulje slatkog badema bogato je esencijalnim masnim kiselinama koje su najsličnije ljudskom sebumu. Jača prirodnu zaštitnu barijeru kože i njezin hidrolipidniflim, te hidratizira kožu, istovremeno je štiteći od štetnih utjecaja iz okoliša.

Uz dodatak potpuno novog Tsubaki ulja, čuvene ‘zimske ruže’, nova formula Huile Prodigieuse® pruža i anti-age djelovanjes ‘ekfektom štita’ od slobodnih radikala za čak 90%. Uz ulje lješnjaka, makadamije, argana te ulje kamelije, čini nezaobilazan koktel svakodnevne njege kose, lica i tijela. Uz dodatak vitamina mladosti, vitamina E, koji pomaže u obnavljanju kolagena, poboljšava teksturu i elastičnost kože. Pomaže u sprječavanju nastanka strija te u obnavljanju kože.

Mali čudesni tretmani

Čarobno suho ulje Huile Prodigieuse može se koristiti za njegu tijela na više načina, te pri svakoj namjeni doprinijeti njezi protiv strija, kao i na smanjenje njihove vidljivosti.

KUPKA SA SUHIM ULJEM – za opuštajuće trenutke tijkom kupanja, dodajte nekoliko kapi NUXE Huile Prodigieuse® suhog ulja u svoju kupku.

POMIJEŠAJTE S KREMOM ZA TIJELO – s obzirom da suha ulja imaju sposobnost brzog upijanja, možda neće biti dovoljno masno kod žena s izrazito suhom kožom. U tom slučaju pomiješajte ga s hranljivom kremom za tijelo.

ODMAH NAKON TUŠIRANJA – za dodatno ''zaključavanje'' vlage u koži, suha ulja nanosite odmah nakon tuširanja, još na vlažnu kožu. Bonus mekoće i hidratacije će vas iznenaditi.

MASAŽA – opustite se u omiljenom kućnom ogrtaču, i dok slušate muziku nježno umasirajte ulje svapodručja sklona ili već pogođena strijama – grudi, bokove, noge, stomak. Nježna masaža u smjeru kazaljke na satu pomoći će da se suho ulje upije u kožu, te postigne djelovanje.

Strije mogu biti naš zajednički i veliki problem, ali se možemo utješiti činjenicom da je to trenutni problem koji se može ublažiti. Ne predstavlja dugoročan zdravstveni nedostatak, ali može utjecati na naše samopouzdanje. Zato svakog dana imajte raznoliku prehranu, pijte dovoljno vode i priuštite si – trenutak čistog užitka.

Kako bi uživanje bilo još lakše i praktičnije, potražite NOVO, od sada i u 'spray' izdanju, Čudesno suho ulje 50 ml. Ne zaboravite, dokazano djeluje na smanjenje vidljivosti strija, a njegov kultni miris budi sva čula.

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama diljem Hrvatske.

www.nuxe.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti