Horoskop za lipanj 2017. godine

Horoskop za lipanj 2017. godine

Horoskop za lipanj 2017. godine
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

U prvom mjesecu ljeta nas čeka iznimno povoljan položaj zvijezda. Sunčeva energija će djelovati u kombinaciji s Mjesecom i Venerom, i pružat će nevjerojatnu prednost svima koji su spremni na poduzimanje odlučnijih mjera. Sada bi bilo najbolje uložiti vrijeme u planiranje novih koraka i ulagati energiju u ostvarenje ciljeva. Ovo razdoblje je obećavajuće za kreativce i poduzetnike. Važno je usredotočiti se na ono što želite i ne uznemiravati se ako neke okolnosti neće ići po planu. Zapamtite da nikakve okolnosti neće pomoći osobi koja nije spremna na akciju i žrtvovanje. To ne znači da morate žuriti s donošenjem odluka (ovo je jedna od omiljenih taktika Ovnova), već da trebate biti fleksibilni i naučiti prepoznati priliku u svakoj situaciji u kojoj se nađete.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Neće svi znakovi imati dodatnog zaštitnika. Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) neće dobiti nikakve dodatne bonuse, ali to također znači da neće imati nikakva ograničenja. Vatrene znakove (Ovan, Lav i Strijelac) će podržavati Mars. Položaj ovog crvenog planeta će im omogućiti da s lakoćom riješe sve probleme s kojima se susretnu. Sada imate veliku priliku ostvariti uspjeh i postići željene ciljeve. Trebamo istaknuti utjecaj Urana koji će gotovo svim znakovima Zodijaka davati negativnu energiju. Srećom, većina vas će se uspjeti oduprijeti negativnoj energiji ovog nasrtljivog planeta.

Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) će na svojoj strani imati snažnog zaštitnika Plutona. Upravo zbog njegovog utjecaja možete očekivati različite situacije. O nekima nikada niste ni razmišljali.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Sve u svemu, lipanj donosi niz pozitivnih i ugodnih događaja. Na ljubavnom planu možete očekivati zanimljive situacije. Vrlo vjerojatno ćete upoznati osobu koja će vam se jako svidjeti. Mnogi znakovi će sada napraviti novi korak. To može biti zajednički život s partnerom, vjenčanje ili zaruke. Puno nas će se naći licem u lice sa svojom sudbinom. Naravno, u određenim trenucima ćete morati uložiti jako puno truda da biste ostvarili ono što želite. Tamni Mjesec bi se mogao aktivirati i s Jupiterom uzrokovati niz sukoba. Nemojte poticati skandale i manipulirati ljudima samo da biste dobili ono što želite. Ostanite pažljivi, suptilni i obzirni prema svima jer biste, u protivnom, mogli osjetiti neugodan okus karme.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije