Horoskop za lipanj 2017. godine

Horoskop za lipanj 2017. godine

Horoskop za lipanj 2017. godine
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.06.2017.
  • Broj pregleda: 18.973
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Djevica

Ovo razdoblje je iznimno pozitivno i bit ćete jako produktivni. Trebamo istaknuti pozitivan utjecaj Sunca i Merkura koji će vas štititi cijelog mjeseca. Možete očekivati nekoliko konfliktnih situacija, ali ćete ih vrlo brzo i uspješno riješiti. Na poslu možete očekivati nekoliko izvrsnih prilika koje će vam omogućiti rast i razvoj. Neki će osnovati vlastito poduzeće i postaviti izvrsne temelje koji će im omogućiti značajan razvoj u budućnosti.

U ljubavi nemojte očekivati uzbudljiva događanja ni negativnosti. Uživajte u razdoblju koje dolazi i opustite se. Malo pripazite na položaj Neptuna koji bi vrlo lako mogao vašu strast pretvoriti u bijes, pogotovo ako se nađete u nezgodnoj situaciji. Naučite se opustiti jer bi vas prekomjerna napetost i emocionalno uzrujavanje moglo zaustaviti i usporiti ostvarenje željenih ciljeva.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu ćete se početkom mjeseca naći u nezahvalnoj situaciji. Trebat ćete riješiti veliki konflikt na diplomatski i profesionalan način. Nemojte se isključivati iz te situacije, već sudjelujte i dajte sve od sebe. Ako radite za druge, dajte sve od sebe da ostvarite svoj plan i ispunite očekivanja nadređenih. Tijekom druge i treće dekade ćete uživati u nešto stabilnijem i mirnijem razdoblju. To iskoristite za opuštanje i za planiranje.

Ako vodite vlastiti posao, razmislite o ulaganju u tehničku opremu ili širenje poslovanja. Ne ustručavajte se pitati za savjet osobe koje su iskusnije i mudrije. Nikako nemojte biti pasivni jer ćete tako ojačati negativan utjecaj Neptuna koji će vas sputavati i vratiti nekoliko koraka unatrag.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče ljubavnog života, Djevice se sigurno neće naći u situacijama koje će od njih zahtijevati veliki napor. Ako ste planirali napraviti velik, svakako to ostavite za drugu polovicu mjeseca. U prvoj polovici vam zvijezde neće biti naklonjene. Ovaj mjesec će biti odličan za rad na sebi i rješavanje konflikata unutar obitelji. Najbolje će biti onima koji vole sporiji tempo. Svakom konfliktu pristupajte na objektivan i realan način. Nemojte dopustiti da vas obuzmu emocije jer ćete dodatno zakomplicirati situaciju. Slobodni će konačno posložiti svoje misli i odlučiti što točno žele. Nemojte biti puni sebe i previše samopouzdani jer će vas Neptun iste sekunde kazniti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije