Numerološka prognoza za lipanj 2017.

Numerološka prognoza za lipanj 2017.

Numerološka prognoza za lipanj 2017.
  • Objavljeno: Srijeda, 31.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Usporite. Trenutno je intuicija jedini vodič na koji se možete osloniti. Život vas poziva da otpustite stara uvjerenja i stavove, tako da možete započeti ispočetka. Dok to činite, prihvatite svoju stvarnost takvu kakva jest.

Sasvim je prirodno da se osjećate nesigurnima jer ne znate što slijedi. Nemojte žuriti, prerano donositi zaključke ili kritizirati. Naučite biti sami i budite iskreni. Na pragu ste velike prekretnice, a bit ćete u mogućnosti odrediti smjer tek kada se oslobodite osjećaja krivnje s kojim se borite već neko vrijeme. Krivnja vam onemogućava da prepoznate i prihvatite svoje osjećaje. Najgore od svega je to da krivnju možete početi projecirati na druge. Oslobađanjem krivnje ćete se vratiti u sadašnjost. To je jedini način koji vam omogućuje razumijevanje na koji način su se stvari promijenile.

Osjećat ćete manjak vjere u sebe, ali nemojte odustajati od svojih nada i snova. Budite spremni na prilagodbu promjenama koje slijede. Nemojte se bojati samoće. Ovaj mjesec su samoća i odmor upravo ono što vam je potrebno. Vrijeme je da sami sebi prestanete biti neprijatelj. Nemojte pokušavati manipulirati. Ovaj mjesec drugi mogu vidjeti ono što odbijate primijetiti ili pokazati.

Sposobni ste biti samostalni i, bez obzira na to tko je u vašem životu prisutan, jedina ste osoba na koju se možete osloniti kada je u pitanju uspjeh i sreća. Jednom kada to prihvatite, bit ćete sposobni podijeliti svoj život s drugima u potpuno mirnom stanju.

Pročitajte numerolološku analizu za 2017. godinu!

Ako ste pesimistični, netolerantni ili ne možete objektivno razmišljati, potrudite se prepoznati emocije koje su duboko zakopane i koje odbijate priznati. Priznavanje emocija znači da ste prisutni. Iscjeljivanje znači potpuno prihvaćanje svega što osjećate i izražavanje onoga što mislite.

Nitko vas ne sprječava da krenete dalje. Probleme vam stvara to što od okoline tražite prihvaćanje, odobrenje i pomoć. Kada počnete shvaćati i prihvaćati ono što osjećate, tada ćete početi uživati u trenucima potpune prisutnosti i počet ćete se osjećati slobodno. Prihvatite prošlost takvom kakva jest. Nije važno ako nemate odgovore na sva pitanja. Dovoljno je vjerovati u budućnost i vrlo brzo ćete početi ostvarivati ono što ste mislili da nikada nećete moći.

Idući mjesec ćete trebati prezentirati sebe i svoje ideje, stoga lipanj iskoristite za razvijanje svojih ideja. Život se trenutno odvija malo sporije, ali sve u svrhu prikupljanja informacija, proučavanja i shvaćanja činjenica.

Pobrinite se da vaši planovi ne ovise o drugim ljudima ili vanjskim faktorima. Preuzmite potpunu kontrolu nad sobom. Upotrijebite svoj talent koji se skriva u onome što volite raditi.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije