Horoskop za lipanj 2017. godine

Horoskop za lipanj 2017. godine

Horoskop za lipanj 2017. godine
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.06.2017.
  • Broj pregleda: 19.034
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan

Očekuje vas jedno obećavajuće razdoblje prepuno iznenađenja. Važno je napomenuti da će Sunce, vaš primarni nebeski zaštitnik, biti jako. Zvijezde vam savjetuju da se fokusirate na svoje ciljeve i razvijate detaljnu strategiju. Po prirodi ste fleksibilni i prilagodljivi i zato vam životne promjene ne padaju teško. Dapače, obožavate ih. Inteligentni ste i motivirani a to znači da je ovo pravo vrijeme za vas! Lipanj će vas potaknuti da više energije usmjerite na poslovni život, a manje na privatni.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

U ljubavi neće biti nikakvih poteškoća i svu energiju ćete moći usmjeriti na razvoj karijere. Mjesec će zauzeti iznimno nepovoljan položaj i dobit će dodatnu podršku Saturna. To bi moglo uzrokovati poteškoće na poslu. Srećom, to neće biti zabrinjavajuće. Posvetite pažnju obitelji i prijateljima. Nekima od njih je sada potrebna pomoć pa im budite na raspolaganju. Pokušajte naučiti iz pogrešaka iz prošlosti, ali se nemojte njima previše zamarati. Zbog iznimno nepovoljnog položaja Mjeseca, koji je sada vaš vodeći neprijatelj, mogli biste se naći u nekoliko kompliciranih situacija. Mjesec će podržavati i djelovanje Saturna, što znači da ćete moći vjerovati jedino najbližim osobama. Greške iz prošlosti ostavite tamo gdje jesu, iz njih nešto naučite i prestanite razmišljati o njima.

Na poslu vas očekuje niz iznenađujućih situacija. Možete se nadati promaknuću ili povišici, ovisno o tome koliko ste naporno radili posljednjih nekoliko mjeseci. Ako vodite vlastiti posao, svakako razmislite o tome je li vrijeme za rast i razvoj. Lipanj je odličan za potpisivanje novih ugovora i dogovaranje sporazuma. Fokusirajte se na razvijanje originalne strategije poslovanja. Zvijezde vam savjetuju da zaposlite nove osobe, pogotovo one koji imaju svjež i inovativan pogled na svijet.

Ako radite za nekog drugog i niste zadovoljni, počnite tražiti novi posao. Nemojte se ustručavati reći nadređenima da niste zadovoljni. Možda dobijete bolje uvjete. Vodite se intuicijom i djelujte u skladu s njom. Mjesec je zauzeo negativan položaj i pokušat će vas staviti u konfliktne situacije. Mogli biste postati vrlo emotivni ali, ne dopustite da emocije upravljaju vama.

S obzirom na to da ćete većinu svoje energije usmjeriti na posao, nemojte očekivati naročito puno događaja u ljubavnom životu. Ljeto će biti mirno i opuštajuće. Ako ste u braku, možete se bez straha opustiti. Nećete se naći u konfliktnim situacijama, barem ne u onima koje nećete znati riješiti bez većih poteškoća. Budite šarmantni i karizmatični onako kako samo vi znate.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Slobodni Ovnovi će ojačati svoja prijateljstva i vrlo vjerojatno upoznati osobu koja će im se jako svidjeti. Ne forsirajte ništa i ostanete vjerni sebi. Ne dopustite da vas obuzmu primitivne žudnje i želje, i upravljaju vama. Ovo razdoblje je pozitivno i prepuno ugodnih trenutaka. Obratite pažnju na događaje oko sebe. Pojavit će se nekoliko izvrsnih prilika koje ćete moći iskoristiti ako vam ne promaknu. Upravo zato je važno držati oči širom otvorene i pratiti sve što se događa.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije