Horoskop za lipanj 2017. godine

Horoskop za lipanj 2017. godine

Horoskop za lipanj 2017. godine
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.06.2017.
  • Broj pregleda: 18.916
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Venera, ključni saveznik vašeg znaka, će zauzeti iznimno povoljan položaj i bit će vam cijelo vrijeme naklonjena. Neće biti jedina na vašoj strani i svakako iskoristite ovo razdoblje što bolje možete. Ne žurite sa sklapanjem novih sporazuma i potpisivanjem novih ugovora. Trebate biti proaktivni i brzo djelovati. Fokusirajte se na projekte koji su obećavajući i njima posvetite najviše vremena. U privatnom životu možete očekivati nekoliko važnih susreta koji bi mogli utjecati na postojeće odnose s bliskim ljudima. Ne zaboravite da je jedan stari prijatelj gotovo uvijek bolji od dva nova. Iskoristite sve svoje talente i nastavite svoj posao raditi što je bolje moguće. Merkur vam neće biti naročito naklonjen i djelovat će u savezu s Crnim Mjesecom. Postoji velika vjerojatnost da ćete napraviti grešku koja bi vas mogla puno koštati i zato pripazite. Nemojte suludo trošiti vrijeme, budite taktični i razvijajte strategiju. U protivnom, nećete ostvariti apsolutno ništa.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

U lipnju će na poslu biti iznimno pozitivna atmosfera, u to nema sumnje. U prvih deset dana ćete ostvariti kontakt s osobama koje vam mogu pomoći u razvoju i poslovnom napretku. Djelujte pametno i originalno. Zapamtite da su vaši saveznici vaše najjače oružje. Potrudite se poboljšati odnos s kolegama i nadređenima. Sada ćete konačno shvatiti kojim osobama možete vjerovati, a koje osobe ne biste trebali držati na svojoj strani. Budite timski igrač i sve će biti dobro. Važno je da uz sebe imate ljude na koje se možete osloniti jer će vam prije ili poslije zatrebati. Merkur će vam pokušati otežati put do cilja. Budite oprezni i nemojte raditi više stvari istovremeno. Zapamtite da je puno teže uspjeti sam. Možete djelovati i sami, u to nema sumnje. No, sada nije vrijeme za to.

Što se tiče privatnog života, možete očekivati jednaku količinu dinamike. Ovaj mjesec će biti ispunjen nizom različitih događaja. Osoba do koje vam je jako stalo će trebati donijeti jednu vrlo važnu odluku koja će se ticati i vas. Uživat ćete u pažnji suprotnog spola. Ovo će vam bez sumnje odgovarati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Oni koji su u braku mogu očekivati neke nove trenutke i zanimljive događaje. Bilo bi pametno da, ako ikako možete, uzmete mali godišnji odmor. Ne možete uvijek biti napeti i uzrujani, opustite se i odmorite. Ovo će vam dati snagu i energiju za napredak prema ostvarenju ciljeva. Jedino ne zaboravite na negativan utjecaj Merkura koji sigurno neće zaboraviti na vas. Nemojte se upuštati ni u kakve konflikte i ostanite tolerantni prema svima. Jedino tako možete očekivati od drugih ljudi da vas poštuju i cijene.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije