Horoskop za lipanj 2017. godine

Horoskop za lipanj 2017. godine

Horoskop za lipanj 2017. godine
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.06.2017.
  • Broj pregleda: 18.897
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Iako su Venera i Mjesec uglavnom neutralni prema vama, sada će u potpunosti biti na vašoj strani. Naravno, Saturn će još uvijek biti tu i njegov utjecaj ćete osjećati cijelog mjeseca. Sada ćete imati jako puno samopouzdanja i točno ćete znati što trebate napraviti. Na poslu ćete se trebati truditi više nego inače kako biste ostvarili sve planove. Srećom, za to ćete imati sasvim dovoljno energije. Privatni život će pasti u drugi plan jer će vam posao oduzimati gotovo svu energiju. Njime ćete se vjerojatno baviti i u slobodno vrijeme. No, sudeći prema položaju zvijezda, mogli biste vrlo lako upoznati svoju srodnu dušu ili steći nove prijatelje za cijeli život. Jedno je važno – ne žurite sa donošenjem odluka. Nepovoljan položaj Crnog Mjeseca bi mogao narušiti vaše planove i negativno utjecati na ostvarenje ciljeva.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kao što smo već spomenuli, na poslu možete očekivati niz pozitivnih i ugodnih trenutaka. Sada je vrijeme da pokažete svu svoju originalnost i sposobnost eksperimentiranja. To znači da morate uzeti u obzir sve ono što do sada nikada ne biste. Nemojte dopustiti da vas kreativnost u potpunosti preuzme jer vas kolege vrlo vjerojatno neće shvatiti baš onako kako biste htjeli.

Ako vodite vlastiti posao, razmislite o tome je li možda došlo vrijeme za širenje. Što god radili, trebate razmišljati unaprijed i analizirati kako će svaki vaš korak utjecati na budućnost. Nemojte usmjeriti pažnju na previše stvari istovremeno. Crni Mjesec jedva čeka da u nečemu pogriješite i naruši sve vaše planove.

U privatnom životu možete računati na potpunu podršku prijatelja. Nemojte se iznenaditi ako ćete većinu vremena htjeti boraviti u izolaciji. Neće vam se dati sklapati nova prijateljstva i upoznavati nove ljude. Ovo nije baš dobro, pogotovo ako uzmete u obzir položaj planeta koji su vam sada uistinu naklonjeni. Venera je prema vama blagonaklona i dodatno će poboljšati vaše komunikacijske vještine. Moći ćete se snaći u gotovo svakoj situaciji. Upravo zato bi bila šteta u potpunosti se izolirati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Lipanj će biti odlično razdoblje za Škorpione koji su u braku. Ne zaboravite na utjecaj Crnog Mjeseca koji je sada jako agresivan. To znači da ne biste smjeli žuriti u donošenju odluka i oslanjati se isključivo na sreću. Riskirajte, ali pametno.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije