Mjesečni horoskop po znakovima za kolovoz 2023.

Mjesečni horoskop po znakovima za kolovoz 2023.

Mjesečni horoskop po znakovima za kolovoz 2023.
  • Objavljeno: Petak, 28.07.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Horoskop

VAGA

VAGA HOROSKOP ZA KOLOVOZ

Olakšajte si ovaj mjesec dok punite baterije za druženje. Odlučite se za manja okupljanja i intimne razgovore jedan na jedan u velikom broju ljudi. Ili možda nestrukturiraniji društveni događaj—kao što su radni sastanci u kafiću gdje imate prednost biti u društvu ljudi, ali još uvijek imate mjehurić samoće.

Iako je vrhunac ljeta, moglo bi vam dobro doći malo više vremena nasamo kako biste se osjećali prisutnije kada provodite vrijeme s ljudima do kojih vam je stalo.

Projekt drag vašem srcu obogaćen je mislima koje vam omogućuju da zamislite budućnost. Ne ubrzavajte pokret i odvojite vrijeme da uvjerite one koji vas podržavaju, nemojte ostavljati dojam da ih forsirate.

Ako tražite srodnu dušu, nemojte požurivati stvari, nemojte se otvoreno razmetati, vaši nježni planovi se polako, ali sigurno ostvaruju.

Nebo podržava vaše inicijative i ide u prilog vašim prihodima, ali nemojte zlorabiti ovu sklonost da izgubite osjećaj za mjeru.

Oslonite se na diskreciju kako biste krenuli naprijed, vaše će se diskretne strategije pokazati vrlo učinkovitima. Nemojte pretjerano tražiti podršku onih koji drže uzde i novac i kojima je vaš projekt preskup.

Saznajte što će svakom znaku Zodijaka donijeti sreću u 2023. godini?

Vitashop

Najnovije

Najčitanije