Mjesečni horoskop po znakovima za kolovoz 2023.

Mjesečni horoskop po znakovima za kolovoz 2023.

Mjesečni horoskop po znakovima za kolovoz 2023.
  • Objavljeno: Petak, 28.07.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Horoskop

LAV

LAV HOROSKOP ZA KOLOVOZ

Morat ćete donijeti teške odluke u vezi s vašim financijama ovog mjeseca koji je pred vama. Dok procjenjujete svoju potrošnju i postavljate proračune, pogledajte velika pitanja: što je potrebno da biste osjećali da živite dobrim životom?

Odgovori mogu biti više od financijskih pitanja i možda ćete morati otpustiti stvari i situacije kako biste mogli napraviti mjesta za ono što pozivate unutra.

Vaša je pozornost više usmjerena na vaš profesionalni uspjeh nego na vaš emocionalni život. Jupiter vam nudi priliku da uskočite u kolo, a vi to zanemarujete kako biste svoj šarm iskoristili u društvu. Na kraju bi mogli biti okrivljeni za ovo.

Pokušajte provoditi vrijeme s onima koje volite. Vjerojatnije je da ćete povećati svoju popularnost nego zadržati svoj rejting ljubavi. Sjati je dobro, ali voljeti je bolje.

Budući da vam se otvaraju putevi za profesionalni napredak, privremeno ste nezainteresirani za ljubavnu potragu koja je ovog mjeseca potisnuta u drugi plan.

Računajte na ofenzivnog Marsa (do 11.) koji će vaše interese staviti u prvi plan. Dobro ćete iskoristiti prilike i osvojiti bodove.

Nebo ohrabruje vaš uspon prema moći. Možete dobiti isplativiji posao i zablistati u društvu. Branit ćete svoje interese, ali nemojte zlorabiti svoj utjecaj kako biste impresionirali, riskirajući da izazovete ljubomoru.

Saznajte što će svakom znaku Zodijaka donijeti sreću u 2023. godini?

Vitashop

Najnovije

Najčitanije