Plan za ljepotu i opuštanje by: CentarZdravlja

Plan za ljepotu i opuštanje by: CentarZdravlja

Plan za ljepotu i opuštanje by: CentarZdravlja
  • Objavljeno: Nedjelja, 15.03.2020.
  • Broj pregleda: 204
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Dobrodošli u treću (i završnu) fazu super fit plana i programa koji smo pripremili za vas. Tijekom siječnja smo zajedno napravili detoksikaciju organizma kako bi se pripremili na provođenje zdravijeg načina života, drugi mjesec bio je rezerviran za vježbanje i zdravu prehranu, kada smo vas naučili kako usvojiti zdrave navike i odabrati trening po svojoj mjeri.

Iako se naš plan bliži svome kraju, savjetujemo da s vježbanjem i zdravom prehranom nastavite i dalje, ako želite biti fit i zdravi tijekom cijele godine, a ne samo na plaži. Odlične savjete, primjere zdravih recepata i najbolje treninge koje za vas pripremaju stručnjaci i dalje redovito možete pronaći na portalu.

Sada kada se dobro osjećate iznutra, vrijeme je da se tako osjećate i izvana. Treći korak u našem planu vezan je uz izgled, ljepotu i opuštanje.

3. korak: ljepota i opuštanje

U ovom ćemo vas koraku naučiti kako brinuti o svojoj koži ovisno o dobi i tipu kože, zatim ćemo vam otkriti sve o neinvazivnim beauty tretmanima, provesti vas kroz različite vrste sauna, otkriti gdje otići na wellness te naučiti sve o anticelulitnim kremama i tretmanima.

3, 2, 1 krećemo!

Sve savjete vezane uz ove teme pronađite u rubrici izgled i ljepota. Dnevnu dozu motivacije za zdraviji život, zanimljive kvizove i savjete svakodnevno možete pronaći na našem Instagram profilu.

Također, pratite nas i na Facebooku kako vam nešto ne bi promaklo, a imat ćete i priliku osvojiti zanimljive nagrade. Ne zaboravite nas zapratiti!

Najnovije

Najčitanije