Super savjeti i trikovi koje morate isprobati ovog ljeta!

Super savjeti i trikovi koje morate isprobati ovog ljeta!

Super savjeti i trikovi koje morate isprobati ovog ljeta!
  • Objavljeno: Subota, 17.07.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Tijekom ljeta, naše misli su na plaži, uz more i šum valova.

Ako još niste bili na godišnjem, sada je pravo vrijeme da prikupite najbolje savjete i trikove koje svakako morate isprobati ovog ljeta!

1. Baby puder kao dezodorans

Stavite malo baby pudera ispod pazuha koji će spriječiti znojenje i neugodne mirise. Baby puder u sastavu ima kukuruzni škrob koji odlično apsorbira vlagu.

Zahvaljujući ovim karakteristikama ga možete staviti i u cipele koje imaju neugodan miris ili cipele na petu ako vam se u njima znoji noga.

2. Kuhinjska gumica na sunčanim naočalama

Naočale klize s vašeg lica i stalno ih morate prilagođavati? Stavite bezbojne gumice na svaki kraj naočala koji dođe iza ušiju. To će ih fiksirati!

3. Kokosovo ulje prije bazena

Ako da će klor uništiti vašu kosu, prije ulaska u bazen namažite kosu kokosovim uljem! To će joj dati lijep sjaj i spriječiti isušivanje.

4. Tamniji puder

Ako koristite puder i tijekom ljeta, vjerujemo da nijansa koju koristite tijekom godine, ne odgovara vašoj preplanuloj puti. Umjesto da kupujete novi puder, dodajte nekoliko kapi tekućeg bronzera u postojeći i prilagodite nijansu trenutnoj puti!

5. Ledena kava

Ljeti obožavamo piti rashlađene napitke, a ledena kava je mnogima omiljen izbor! Da biste uvijek u pripremi imali ovaj ukusni napitak, ulijte ohlađenu kavu u kalupe za led i zamrznite ih. Kada se pojavi želja za ovim hladnim napitkom, izvadite nekoliko kockica i prelijte ih mlijekom!

6. Suhi pazusi

Ovo je još jedan trik za suhe pazuhe! Nabavite dnevne uloške i zalijepite ih s unutarnje strane majice, ispod pazuha.

7. Led od aloe vere

Opekline od sunca možete ublažiti na mnogo načina, ali ovaj je, priznajemo, jedan od najpraktičnijih!

Stavite gel aloe vere u kalupe za led i zamrznite. Upotrijebite kockicu leda na dio tijela zahvaćen opeklinama. Pritom nemojte pretjerivati s nanošenjem. Lagano trljajte led nekoliko minuta, pa napravite kraću pauzu.

8. Grudnjak koji stoji na mjestu

Haljine bez naramenica i rukava, apsolutni su hit već nekoliko sezona, a većina žena se, pritom, bori s istim problemom - grudnjakom koji pada.

Da biste spriječili „sklizanje“grudnjaka, vanjske rubove unutarnjeg dijela obložite vrućim silikonskim ljepilom. Kada se ljepilo osuši, stvorit će se gumirani rub koji će bolje prianjati uz vašu kožu i pritom zadržati grudnjak na mjestu.

9. Podizanje suknje

Obukli ste lepršavu suknju i cijelo vrijeme se borite s vjetrom. U rub suknje, s unutarnje strane, ušijte nekoliko težih gumbića ili bilo koji „teži“, manji predmet koji drugi neće lako primijetiti.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije