Slaganje horoskopskih znakova - Rak i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Rak i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Rak i ostali znakovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 31.01.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Rak i Ovan

Kada se Rak i Ovan zaljube, to je slučaj kada se suprotnosti privlače. Ovan je žestok i drzak, dok je Rak osjetljiv i emocionalan. Ovan svakako može biti emocionalan, ali na vatreni, žestok način da u potpunosti preplavi Raka. Iako Rak obično voli uzeti vremena kada su odnosi u pitanju, Ovnov uraganski pristup može biti izuzetno stimulativan. Ovnu, s druge strane, Rakova osjetljivost može biti privlačna. Teškoće mogu nastati ako Rakove promjene raspoloženja ili Ovnova agresije postanu opasne. Oba znaka moraju saslušati partnerove potrebe i razumjeti da imaju isti cilj.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Rak je okrenut domu, dok je Ovan okrenut sebi. Jedna velika zajednička osobina je da oba znaka iznimno štite one koje vole. Rak također pruža Ovnu sretan obiteljski život i emocionalnu sigurnost. Ponekad Rak može idealizirati partnera ili može biti pretjerano posesivan, što može zasmetati Ovnu. Ipak, Ovan može pomoći Raku ako mu pokaže da je voljen i cijenjen. Ovan stvarno treba naučiti slušati Raka. Rak djeluje na instinktivnoj razini i njihovi savjeti mogu pomoći Ovnu da izbjegne glupe pogreške uzrokovane tipičnim nedostatkom planiranja.

Provjerite kako zavesti Raka!

Ovnom vlada planet Mars, a Rakom emocionalni Mjesec. Mars je bog rata i Ovan je vojnik. On je otvoren, strastven i to privlači Raka. Rak može imati intenzivnu, ženstvenu energiju i Ovan mu može pomoći da ju oslobodi. Mjesec kontrolira plime Zemlje, tiho utječe na sav život. Slično, Rak radi iza kulisa, dok Ovan juri u boj. Rak je sentimentalan i može naučiti Ovna da uspori i cijeni život, umjesto da uvijek žurno prelazi na sljedeću stvar.

Ovan je vatra, a Rak je voda. Ova dva elementa mogu biti dobra kombinacija ako rade zajedno, koristeći emocije i akciju. Rak može pomoći Ovnu da uspori i naučiti ga da bude nježan, dok Ovan može pomoći Raku da izađe iz svoje školjke. No, Rak može emocionalno manipulirati Ovnom. Isto tako, previše vatre može izazvati da voda ispari. Ovan i Rak moraju razgovarati otvoreno i slobodno kako bi se ravnoteža između njih održala.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ovan i Rak su kardinalni znakovi. Oba znaka su inicijatori, ali moraju naučiti surađivati. Na površini, Ovan je predvodnik, uvijek žuri u susret izazovu, ali Rak je također neizravno zadužen za emocionalnu kontrolu i sposobnost da važe situaciju. Rak je skloniji kompromisima, dok se Ovan može opirati.

Koji je najbolji aspekt ove veze? Kada shvate da su na istoj strani, kombinacija vatre i vode dobro funkcionira zajedno. Ovan dobiva pažnju, a Rak ga tiho podupire. Sposobnost svakog partnera da pruži ono što drugome nedostaje čini njihov odnos uravnoteženim.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije