Slaganje horoskopskih znakova - Lav i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Lav i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Lav i ostali znakovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 03.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Lav i Ovan

Kada se Lav i Ovan zaljube, iskre će letjeti! Oba su vatreni Znakovi, strastveni i dinamičan, uz zdravu ljubav prema sportu i natjecanju. Ovaj odnos je pun akcije. Oba znaka žele biti šef, a problemi mogu nastati kada im se jednako veliki ego nađe na putu. Ovi partneri se dive i poštuju jedan drugog, ali moraju naučiti kako izmjenjivati uloge zapovjednika i izvršitelja naloga, čak i ako se radi samo o odabiranju filma u videoteci.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ovo partnerstvo je vatrena strast, dominacija i pitanje tko će biti na vrhu! Oba znaka mogu biti nestrpljiva i ponosna. Lav voli biti obožavan i voli da mu mazite ego, a to su usluge koje Ovan ne želi pružiti jer mu brzo postaje dosadno. Ovnu može smetati Lavova koketna priroda, ali taj odnos je uvijek uzbudljiv. Unatoč njihovim velikim razlikama, Ovan često doživljava Lava kao vodiča ili savjetnika. Lav je lav, a s Lavom Ovan može postati janjetina. Ipak, sve ove razlike mogu biti prevladane. Oba znaka obično poštuju druge i zato je važno da to poštovanje postoji unutar odnosa.

Provjerite kako zavesti Lava!

Ovnom vlada planet Mars, a Lavom vlada Sunce. Oba su muški domicili, a zajedno čine dobru kombinaciju. Razumiju jedan drugog, jer dolaze s istog mjesta. Vrlo su kompatibilni i mogu biti moćan tim.

Oba znaka su vatreni znakovi, stoga ovaj odnos ima tendenciju da bude vruć i strastven. Kada je dobro onda je vrlo, vrlo dobro, ali kad je loše čuju se glasni argumenti i povrijeđen ego. U ovom partnerstvu uvijek postoji natjecanje oko toga tko je glavni. Budući da se ljubavni odnos ne bi trebao vrtjeti oko moći, to može postati problem. Oba znaka imaju bezgraničnu energiju, tako da će oba uvijek biti u pokretu. Iako se ne slažu često, njihove razlike u mišljenju ne traju dugo. Ovan je previše zauzet kretanjem na sljedeći izazov da bi se dugo ljutio. Lav treba zapamtiti da ne treba biti uvrijeđen ako njegov ljubavnik Ovan ne pokazuju dovoljno poštovanja.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ovan je kardinalni, a Lav fiksni znak. Ovan daje Lavu poticaj da ide naprijed i riskira, a Lav može pomoći naučiti Ovna stabilnosti i praćenju situacije. Ovan ponekad može povrijediti osjećaje Lava ako kaže nešto bolno, bez razmišljanja. Isto tako, Ovna može razdražiti Lavova zapovjednička priroda. No, oni su oboje vjerni i brinu jedno o drugom, a kada shvate da ne moraju biti šef, njihov odnos može biti uzbudljivo blaženstvo.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Međusobno divljenje. Ovan kao inicijator i Lav koji ga slijedi, međusobna energija i strast čine njihov odnos dinamičnim.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije