Slaganje horoskopskih znakova - kako vaš znak funkcionira s ostalima?

Slaganje horoskopskih znakova - kako vaš znak funkcionira s ostalima?

Slaganje horoskopskih znakova - kako vaš znak funkcionira s ostalima?
  • Objavljeno: Petak, 07.04.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Ribe i Ovan

Ova kombinacija može biti vrlo dobra za oboje. Ovan je snažan znak, gotovo u potpunosti podložan svojima impulsima, koje slijedi bez razmišljanja na ishod ili moguće posljedice. Sanjalačka Riba je puno mirnija i više interno fokusirana, oni su pjesnici Zodijaka. Na površini se Ovan i Riba čine malo vjerojatnim parom, ali kad postoji ljubav, oni zaista mogu ispuniti svoje potrebe. Riba je vrlo intuitivna, i kao osoba i kao ljubavnik. Ovan se mora pobrinuti da Ribi uzvraća jednako pa ona neće moći vidjeti Ovna kao škrtog i sebičnog partnera.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ovan je lider s tonom inicijative. Kada Ovnu zapne za oko netko atraktivan, on će se dati u potjeru bez razmišljanja. Kada je plijen nježna Riba, Ovan je sklon preuzeti ulogu zaštitnika. Smiješno je to što je Riba pravi zaštitnik, što intuitivno, duboko razumije partnera kojem pruža svojevrsno utočište. Riba je vodeni znak, daje i suosjeća mnogo i zbog toga ponekad može postati otirač. Potpuno se predaje svojim partnerima, i ako partner ne može učiniti isto, problemi izbijaju na površinu. Riba Ovna razumije dublje nego većina drugih znakova, tako da to može pomoći ublažiti sve vrste problema. Riba zna kako zadržati Ovna da ne postane pretjerano drzak. Zajedno čine dinamičan tim.

Provjerite kako zavesti Ribe!

Ovnom vlada planet Mars (strast), a Ribama Jupiter (sreća) i Neptun (iluzije). Mars donosi strastvenu akciju sanjalačkom Neptunu. Ovan Ribama pomaže pretvoriti maštu u stvarnost. Jupiter pomaže Ribama da pripitome Ovna.

Ovan je vatreni, a Ribe su vodeni znak. Iako ovi suprotni elementi ponekad mogu stvoriti probleme, Riba može pomoći Ovnu da se opusti i nauči slušati tuđe osjećaje. Ovan može pomoći Ribi da izađe u svijet i preuzme rizik. To je odlična lekcija za Ribe, koje definitivno imaju moć shvatiti da se neki rizici isplate. Ovan i Ribe jednostavno moraju pregovarati kako bi se njihova ravnoteža održala.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ovan je kardinalni, a Riba je promjenjiv znak. Za razliku od Ovna, Riba ne mora biti lider što je dobra stvar, jer Ovan ima tu potrebu. Zajedno, ova dva znaka mogu privesti kraju svaki projekt koji se odluče poduzeti.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Stvarno imaju puno toga za naučiti jedno od drugog. Riba može naučiti Ovna empatiji i brizi, a Ovan Ribe uči kako se snovi ostvaruju. Njihov odnos je uistinu recipročan.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije