Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Supermarket dijeta

Supermarket dijeta

Supermarket dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 24.05.2017.
  • Broj pregleda: 6.540
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

O dijeti

Prava hrana za prave ljude i stvaran gubitak kilograma koji ćete moći održavati. I to je sve tako lako jer svaki supermarket ima hranu koja vam treba. Naučit ćete kako čitati oznake na hrani, jesti zdravo, unositi manje kalorija, mnogo vlakana i dovoljno ugljikohidrata, masti i proteina.

Osnovna filozofija je odricanje od omiljenih namirnica, ali ćete naučiti odabrati zdravije verzije tih namirnica. Nijedna hrana nije strogo zabranjena, ali preporuča se da pazite na veličinu obroka.

Supermarket dijeta sadrži tri različita plana prehrane. Preporučuje se odabir plana koji najviše odgovara vašim potrebama, ovisno o načinu života i ciljevima koje želite postići. Dijeta je osmišljena kako bi vam pomogla dok kupujete hranu imajući mršavljenje na umu.

Program počinje s prehranom od 1200 kalorija koji obećava rezultate u dva tjedna. Uz vježbanje, možete izgubiti i do pet kilograma. Nakon toga ćete prijeći na fleksibilniji plan od 1500 kalorija. Nakon što ste postigli svoju ​​ciljanu težinu prelazite na plan održavanja težine od 1800 kalorija.

Svakodnevno se preporuča 30 do 60 minuta hodanja i vježbe snage dva do tri puta tjedno.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari