Medikor predstavlja Push Sports - liniju vrhunskih steznika za sportaše koji redefiniraju udobnost i performanse!

Medikor predstavlja Push Sports - liniju vrhunskih steznika za sportaše koji redefiniraju udobnost i performanse!

Medikor predstavlja Push Sports - liniju vrhunskih steznika za sportaše koji redefiniraju udobnost i performanse!
  • Objavljeno: Srijeda, 24.04.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: PROMO

Kategorija: Zanimljivosti

O čemu je točno riječ? Nova generacija steznika namijenjenih profesionalnim i rekreativnim sportašima koji su ultratanki i izuzetno udobni, čvrsto podupiru ozlijeđene zglobove, a istovremeno osiguravaju maksimalnu slobodu pokreta. Svaki steznik ima pažljivo osmišljenu funkciju, optimalno prilagođenu zdravom i sigurnom vježbanju. Koriste se u slučaju ozljeda, za sprečavanje ponovnih ozljeda te kod preopterećenja zglobova.

Po čemu se ističu Push Sports steznici?

  1. Inovacija usmjerena na sportaše: razvijeni u suradnji s iskusnim medicinskim stručnjacima i sportašima, steznici su precizno “skrojeni” prema zahtjevima aktivnog načina života, osiguravajući optimalnu potporu i udobnost.
  2. Osjećaj slobode: steznici ciljano podupiru zglob tijekom onih kretnji koje bi inače mogle izazvati ozljedu, a pri tome ne ograničavaju ostale pokrete u zglobu.
  3. Osjećaj sigurnosti: Push Sports steznici nisu osmišljeni kako bi vas sputavali, već upravo kako bi vam pružili osjećaj sigurnosti tijekom bavljenja sportom. Izvrsno prijanjaju uz tijelo, a protuklizni materijal na strateškim mjestima održava steznik čvrsto na mjestu i tijekom vježbanja.
  4. Prozračna udobnost: izrađeni od vrhunskih prozračnih materijala, Push Sports steznici pružaju iznimnu udobnost i sprječavaju osjećaj oznojenosti, držeći vas suhim tijekom treninga.
  5. Različite primjene: bilo da se nosi diskretno ispod odjeće ili u sportskoj obući (npr. kopačkama), ili se koristi u sportovima koji se vježbaju bez obuće, Push Sports steznici nude pouzdanu stabilnost i podršku čak i u najdinamičnijim pokretima. Linija proizvoda: za koljeno, gležanj, ručni zglob, za patelu, palac i lakat.

Kada koristiti sportski steznik?

U slučaju ozljeda

Ozlijeđeni sportaš, uz što brži oporavak, ima i cilj što prije se vratiti na sportski teren. Sportski steznik, uz nadzor liječnika, može biti efikasan način u postizanju tog cilja.

Za prevenciju

Nakon završetka liječenja je preporučljivo koristiti sportski steznik tijekom vježbanja, kako bi se spriječilo ponovno ozljeđivanje.

Kod preopterećenja zglobova

Brojne ozljede proizlaze iz pretjeranih, preintenzivnih ili neadekvatnih treninga. Ozljede mogu uzrokovati i pogrešna tehnika vježbanja ili neprikladna sportska oprema. U slučaju opterećenja zglobova uslijed intenzivnih ili čestih treninga, može biti korisno dodatno zaštititi zglob od mogućih ozljeda.

"Medikor je zakoračio i u domenu sporta, a prvi proizvod kojeg smo lansirali unutar naše Medikor Sport kategorije su upravo Push Sports steznici. U Medikoru vjerujemo u snafu inovacija i podršku pojedincima u ostvarivanju svojih ciljeva. Lansiranjem Push Sports steznika, potičemo samopouzdanje i osnažujemo ljude da pomiču svoje granice", rekla je Iva Kovačević Pihler, CEO tvrtke Medikor.

Prozračni i udobni, osmišljeni kako bi omogućili nesputano kretanje, istovremeno osiguravajući ciljanu potporu zglobovima, steznici Push Sports ulijevaju povjerenje tijekom svakog treninga.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti