Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zapečena tilapija

Zapečena tilapija

Zapečena tilapija
  • Objavljeno: Srijeda, 14.11.2012.
  • Broj pregleda: 948
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusan ručak za 4 osobe.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Pomiješajte krumpir, limun, timijan, 2 žlicea maslinovog ulja, 1/4 žličice soli i papra. Stavite na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta.

Ribu začinite crvenom paprikom, posolite, popaprite i ravnomjerno premažite 1 žlicom maslinovog ulja. U pečene krumpire dodajte masline i na vrh stavite ribu. Pecite 12 do 15 minuta, izvadite iz pećnice i poslužite.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti