Tilapija s komoračem
Komorač je odličan kao prilog svakoj ribi.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1kg komorača
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 nasjeckana glavica luka
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- sol
- papar
- 2 fileta tilapije
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C. Komorač očistite i narežite na trakice.
Ribu stavite na lim za pečenje, pospite uljem, solju i paprom. Prekrijte folijom i pustite da stoji sa strane.
Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i dinstajte nekoliko minuta. Dodajte komorač i dinstajte dok ne omekša. Stavite ribu u pećnicu i pecite oko 15 minuta.
U komorač dodajte češnjak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri 5 do 10 minuta. Kada je riba pečena, izvadite ju i poslužite uz komorač.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeTilapija s kuskusom25 min12345
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti