Tilapija s komoračem

Tilapija s komoračem

Tilapija s komoračem
  • Objavljeno: Utorak, 24.06.2014.
  • Broj pregleda: 90
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Komorač je odličan kao prilog svakoj ribi.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1kg komorača
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • sol
  • papar
  • 2 fileta tilapije

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Komorač očistite i narežite na trakice.

Ribu stavite na lim za pečenje, pospite uljem, solju i paprom. Prekrijte folijom i pustite da stoji sa strane.

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i dinstajte nekoliko minuta. Dodajte komorač i dinstajte dok ne omekša. Stavite ribu u pećnicu i pecite oko 15 minuta.  

U komorač dodajte češnjak, poklopite i kuhajte na laganoj vatri 5 do 10 minuta. Kada je riba pečena, izvadite ju i poslužite uz komorač.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti