Salata od kelja i jabuke

Salata od kelja i jabuke

Salata od kelja i jabuke
  • Objavljeno: Utorak, 06.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ova salata je bogata antioksidansima.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3 žlice svježeg soka od limuna
  • 2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1 tanko narezani kelj bez stabljike
  • 6 datulja
  • 1 jabuka
  • 28 g naribanog tvrdog ovčjeg sira
  • svježe mljeveni crni papar
  • sol

Priprema

Umutite sok od limuna, maslinovo ulje i 1/4 žličice soli. Dodajte kelj, promiješajte i ostavite da stoji 10 minuta.

Za to vrijeme, narežite datulje i jabuku na tanke trakice i ubacite u kelj. Dodajte bademe i naribani sir. Začinite solju i paprom i dobro promiješajte.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti