Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tagliatelle s bosiljkom i rajčicom

Tagliatelle s bosiljkom i rajčicom

Tagliatelle s bosiljkom i rajčicom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 5.138
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Odličan i hranjiv recept za sve sladokusce.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

U velikoj zdjeli zajedno pomiješajte rajčice, bosiljak, crveni vinski ocat, maslinovo ulje i origano. Ostavite smjesu da stoji najmanje 10 minuta.

Ispunite veliki lonac s lagano posoljenom vodom i dovedite ga do vrenja na jakoj vatri.

Nakon što voda počne ključati, umiješajte tagliatelle i vratite vodu opet do ključanja. Kuhajte tjesteninu nepokrivenu, miješajući povremeno, dok se fino ne skuha, ali još uvijek bude čvrsta, to jest al dente, znači oko 8 minuta. Dobro ocijedite.

Pomiješajte vruće kuhane rezance i smjesu od rajčica, a zatim sve pospite parmezanom.

Poslužite odmah, dok je još vruće!

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti