Zapečene rajčice s češnjakom i feta sirom

Zapečene rajčice s češnjakom i feta sirom

Zapečene rajčice s češnjakom i feta sirom
  • Objavljeno: Četvrtak, 19.08.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Zapečene mirisne rajčice su idealan ljetni prilog ili predjelo.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500 g rajčica
  • 150 g feta sira
  • 4 nasjeckana režnja češnjaka
  • 2 žličice ružmarina
  • 1/4 žličice papra

Priprema zapečenih rajčica

1. Zagrijte pećnicu na 180°C.

2. Rajčice operite, prerežite po pola i izdubite sredinu.

3. U posudu stavite češnjak, feta sir, sredinu rajčice, ružmarin i papar. Sve dobro promiješajte.

4. Pripremljenom smjesom punite polovice rajčica.

5. Rajčice stavite u vatrostalnu posudu i pecite oko 20 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti