Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

CentarZdravlja

Portal

Uvjeti

Portal CentarZdravlja je pušten u javnost 01.07.2008. godine sa ciljem kreiranja kvalitetnog web servisa korisnog zajednici u promicanju kvalitete življenja i prevencije bolesti, što je osobito važno u današnjem suvremenom načinu života. Portal je odlično prihvaćen u javnosti, te je već u prvoj godini postojanja osvojio dvije prestižne nagrade na hrvatskom web prostoru; Premijerovu Web nagradu kao najviše internet priznanje u 2008. godini, te nagradu VIDI TOP 10 kao najbolja od najboljih stranica u kategoriji Sport, zdravlje i prehrana.

Krajem 2009. portal je certificiran međunarodnim HON CODE certifikatom koji garantira relevantnost i pouzdanost medicinskih informacija objavljenih na portalu.

Svakodnevnim radom, portal se obogaćuje novim sadržajima i kreira se cjelovitiji pristup zdravlju.

Na portalu postoji mogućnost ocijenjivanja i komentiranja sadržaja. Administraciju Vaših aktivnosti na portalu svakodnevno vrši administrator i uredništvo portala.

Portal je namijenjen svim zdravstvenim djelatnicima i posjetiteljima koji traže dodatne informacije vezane uz svoje zdravlje.

Informacije sadržane na portalu CentarZdravlja nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju.

Portal se financira privatnim sredstvima, oglašavanjem i sponzorstvima.

Izdavač portala

Vlasnik i izdavač portala je tvrtka Kreativna poslovna rješenja d.o.o. iz Zagreba.
Izgled i koncept portala: Kreativna poslovna rješenja d.o.o.

Misija

Predanim i kvalitetnim radom podići svijest korisnika o brizi za zdravlje i poboljšanje zdravstvene usluge u Republici Hrvatskoj, ali i regiji.

"Naša je vizija postati vodeći portal za zdravlje i ljepotu u RH i regiji"

Ciljevi

  • pravodobne i točne informacije vezane uz zdravlje i ljepotu
  • okupljanje stručnjaka koji bi svojim znanjem i iskustvom bili na raspolaganju posjetiteljima
  • sadržajem portala obuhvatiti cjelokupno ljudsko zdravlje
  • podići svijest o zdravlju u svojoj zajednici
  • postati centralno mjesto za informacije vezane uz zdravlje i ljepotu = biti CENTAR ZDRAVLJA

Datum zadnje izmjene: 19.06.2015.

Kontaktirajte nas

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =