Carpaccio od tikvica s limetom i kokosom

Carpaccio od tikvica s limetom i kokosom

Carpaccio od tikvica s limetom i kokosom
  • Objavljeno: Petak, 23.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ovo jelo lako se priprema a može se jesti samo ili kao prilog uz meso.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 180 kcal / 753,12 kJ

Sastojci

  • 100g edamame mahuna
  • 2 žlice sezamovog ulja
  • sok 1 limete
  • 3 tikvice narezane na što tanje kriške
  • 150g narezanih rotkvica
  • 3 žličice kokosovog brašna

Priprema

Izvadite sjemenke mahuna i kuhajte ih 3 do 4 minute, a potom ohladite u ledenoj vodi.

Pomiješajte sezamovo ulje sa sokom limete i malo morske soli. Dodajte rotkvice, tikvice i kuhane mahune.

Dobro promiješajte i pospite kokosom kratko preprženim na suhoj tavi.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti