peRmagnus cRas wellness

peRmagnus cRas wellness

Adresa: Račićeva 1

Grad/mjesto: Zagreb , Kvatrić

Radno vrijeme: pon - pet 12.00 - 20.00

Telefon: 01 23 36 333, 098 71 25 33

Fax: 01 23 32 014

E-mail: info@permagnus-cras.com

Web: http://www.permagnus-cras-wellness.com

Lokacija
O nama

"peRmagnus cRas wellness"  nalazi se u Zagrebu (u blizini Kvaternikovog  trga). 

Bavimo se kompletnom njegom lica i tijela, a kao specijalnost ističemo PERMANENTNI MAKE UP (trajna šminka), MIKRODERMOABRAZIJU, "amiea Vytal Microlifting" - navnoviju njemačku metodu mezoterapije i ekskluzivne tretmane aparatom BODY i FACE MODELING.

Za bavljenje ovim poslom bilo je potrebno završiti medicinsku školu u našem slučaju u Zagrebu (Zdravstveno učilište, Medvedgradska) smjer medicinski kozmetičar, te više školovanja kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu (trajna šminka, mikrodermoabrazija).  Sva školovanja su temeljena na medicinskoj osnovi, a bilo je potrebno položiti više ispita iz različitih područja, kako bismo na kraju dobili sve nužne certifikate. Naš studio je LICENCIRAN i imamo pravo prijema naučnika na stručnu praksu.

Koristimo samo  vrhunske, njemačke  aparate i pribor  i u salonu i prilikom školovanja za stilista PERMANENTNI MAKE UP (sav potrošni materijal je za jednokratnu upotrebu!). Prilikom rada klasičnih i specijalnih tretmana lica i tijela u našem studiu koristimo visokokvalitetne preparate njemačke prirodne, biljne kozmetike SANTANA, te DECLEOR.

Radno vrijeme je radnim danom od 12 do 20 sati, a klijente primamo isključivo  po narudžbi uz predhodnu najavu. O svim promjenama obavještavamo naše klijente putem email-a.

 

 

Naši klijenti su UVIJEK SAMI (sa terapeutom) u kabini za vrijeme tretmana. Nikada Vam se neće dogoditi da ste u prostoriji sa još nekim klijentom .

Usluge
TRAJNA ŠMINKA NJEGA LICA SPECIJALNI TRETMANI ZA NJEGU LICA I TIJELA TERMOLIFTING MIKRODERMOABRAZIJA ALOPECIJA ULTRAZVUK ANTI STRES TRETMANI BODY & FACE MODELING AROMA MASAŽA TIJELA DEPILACIJA

Permanent Make Up - trajna šminka,  mikrodermoabrazija i Meso Vytal - najnovija, njemačka metoda mezoterapije naša su specijalizacija.
Naš tim čine stručnjaci medicinski educirani, koji svoje znanje konstantno obnavljaju na raznim seminarima, sajmovima i stručnim edukacijama kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Posjedujemo LICENCU za prijem naučnika na stručnu praksu.

Zastupnici smo njemačke firme "amiea", čije vrhunske aparate i pribor koristimo i u salonu i prilikom školovanja za  PERMANENTNI MAKE UP  (sav potrošni materijal je za jednokratnu upotrebu!).  Prilikom rada klasičnih i specijalnih tretmana lica i tijela u našem studiju koristimo visokokvalitetne njemačke preparate prirodne, biljne kozmetike.
Radno vrijeme je radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 12 do 20 sati, a klijente primamo po narudžbi uz predhodnu najavu.  O svim promjenama obavještavamo naše klijente putem email-a.
Za svakog klijenta ostavljamo vrijeme samo sa njega  i zato je obavezna narudžba.

Veselimo se Vašem posjetu!

Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Još iz kategorije

Sponzorski članci