Livision optika

Livision optika

Adresa: Ulica grada Vukovara 58A

Grad/mjesto: Zagreb ,

Radno vrijeme: pon - pet 8.00 - 20.00, sub 9.00 - 14.00

Telefon: 01 61 70 718

Fax: 01 61 70 718

E-mail: info@livision-optika.com

Web: http://www.livision-optika.com

Lokacija
O nama

LIVISION OPTIKA rezultat je višegodišnjeg radnog iskustva i stručnosti vlasnika Livia Svržnjaka, bc., optometrist, i djelatnika naše optike. Želja nam je bila stvoriti optički i optometrijski centar koji bi mogao zadovoljiti sve potrebe i želje kupaca, sa stručnim osobljem koje će pružati potrebne informacije te kupcu preporučiti najbolje rješenje.

Koristimo vrhunske radne strojeve "Essilor" koji  garantiraju kvalitetu izrade te smo u mogućnosti izraditi naočale u roku 24 sata. Posebno ističemo da u LIVISION OPTICI  koristimo "Visioffice", specijalan uređaj koji mjeri način gledanja te izrađuje i uzima mjere za  jedinstvene naočalne leće s većim vidnim poljem, a budući da smo preko interneta direktno povezani s proizvođačem, u mogućnosti smo odmah slati nalog izrade po zadanim mjerama. Kao što smo mi prepoznali Essilor proizvođača naočalnih leća kao svog vodećeg  partnera tako je i Essilor prepoznao LIVISION OPTIKU kao kvalitetnu i pouzdanu optiku, te stoga zajedno sudjelujemo u istraživanjima.

Prema željama i potrebama kupca, u ponudi imamo i naočalne leće drugih proizvođača kao što su Zeiss, Rodenstock, Hoya, Marin Getaldić.

Što se tiče dioptrijskih okvira, iz naše ponude istaknuli bismo eleganciju brenda Mikly i Tag Heuer, sportski izgled brenda Police i Diesel, maštovitost brenda Anna Sui i Amari hrvatske dizajnerice, čime garantiramo kvalitetu i velik izbor okvira. Veoma interesantan dio naše ponude sunčanih naočala su sportski modeli Tah Heuer-a, dok ostali brendovi, kao što su Max Mara, Carrera, Diesel, Just Cavali, Replay, čine zadovoljstvo izbora. Optometrist, bc. Livio Svržnjak svoje zvanje stekao je na 2. Medicinskom fakultetu Praške Univerzite gdje je specijalizirao optiku i optometriju. Njegova stručnost u kontaktologiji, višegodišnje radno iskustvo i stalne edukacije LIVISION OPTIKU svrstavaju u vodeće optike u Zagrebu i Republici Hrvatskoj.

Stručnost i medicinska naobrazba garancija su točnog prezentiranja načina upotrebe i sigurnosti prilikom korištenja kontaktnih leća i otopina. U našoj optici imamo sve brendove kontaktnih leća i otopina s hrvatskog tržišta kao što su  B&L (Purevision, Soflens, Renu, Biotrue), Alcon-Ciba Vision (Air optix, Dailies, Opti Free, Aosept), Abbot (Complete, Total Care, Oxysept, Blink), Cooper Vision (Biofinity, Proclear, Frequency), Allergan (Optive, Refresh), Bayern (Bephantol), Johnson & Johnson (Acuvue, Oasys) i Avizor (Primasoft, All clean). Ostale proizvode koje nismo naveli možete vidjeti u specifikaciji proizvoda. Kontaktne leće u rasponu od -0.75  do -6.00 dostupne su odmah, a otopine držimo u velikim i malim pakiranjima. Također surađujemo s proizvođačima tvrdih i polutvrdih leća te smo u mogućnosti takve kontaktne leće isporučiti u roku od 3 dana. 

Rezultat našeg dosadašnjeg rada su zadovoljni kupci koji, osim što im je vid učinjen  boljim, žele s LIVISION OPTIKOM stvoriti prijateljski odnos i naći mjesto od povjerenja za svoje oči.

Želimo, možemo i znamo vid učiniti boljim i ljepšim.

Usluge
Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Još iz kategorije

Sponzorski članci