Stomatološka ordinacija Valdent

Stomatološka ordinacija Valdent

Adresa: Nemčićeva 7

Grad/mjesto: Zagreb ,

Radno vrijeme: sri pet 10.00 - 18.00, pon uto čet 14.00 - 21.00

Voditelj: Gino Tafra, dr.stom.

Telefon: 01 46 77 073

Fax: 01 46 77 077

E-mail: info@valdent.hr

Web: http://www.valdent.hr

Lokacija
O nama

Stomatološka ordinacija Valdent

Stomatološka ordinacija Valdent d.o.o. nalazi se u Zagrebu. Valdent zapošljava vrsne stomatologe i na jednom mjestu objedinjava sve standardne i napredne stomatološke tehnike. Prvi smo u Hrvatskoj kao ordinacija počeli primjenjivati napredne ZX-27 staklene materijale, koji omogućavaju potpuno odbacivanje zubnih proteza.

Koristimo najnovije stomatološke tehnike

Pored specijalizacije ka oralnoj kirurgiji i ugradnji implantata koristimo i najnoviju ozonsku terapiju u liječenju zubnog karijesa HealOzone. Kavo HealOzone, je stomatološki aparat koji liječi zube bez boli a uz pomoć prirodnog plina ozona.

Valdent je i ordinacija za najmanje pacijente

Posebno ističemo naše zadovoljstvo u radu sa djecom, naši mali pacijenti napokon se više ne boje zubara, to im omogućuje neinvazivna tehnika HealOzone-a. Kao stomatološka ordinacija razvili smo poseban tretman za najmlađe pacijente, koji nakon posjete našoj ordinaciji u potpunosti mjenjaju svoj stav prema zubarima.

Estetska stomatologija

Izbjeljivanje zubi Zoom! Sistem izbjeljivanja je znanstveno unaprijeđen, patentiran, postupak izbjeljivanja zubi. Zoom je siguran, učinkovit i brz. U manje od sat vremena Vaši zubi će postati znatno bijeliji.

Usluge
Ugradnja implantata Izbjeljivanje zubi Dječja stomatologija Terapija ozonom
Galerija
Kontakt

Unesite ispravan zbroj dvaju znamenama u prazno polje.

+ =

Pretraživanje adresara

Još iz kategorije

Sponzorski članci