Fast food dijeta

Fast food dijeta

Fast food dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Je li dijeta zdrava?

Dijeta daje plan prehrane za šest tjedana. Žene dobivaju 1500 kalorija a muškarci 1800 dnevno. Od ponedjeljaka do petka obroci su određeni, a dva dana su ostavljena vama da si sami složite prehranu. Tipičan dan uključuje tri obroka i dva međuobroka.

Ova dijeta je super za pretilu djecu. Dijeta nudi interesantne savjete za vegetarijance, ljude koje često putuju i slaganje menija za blagdane. Postoji čak i sistem ocjena za hranu na aerodromima. Plan obećava da je sve što trebate napraviti donositi bolje odluke i uključiti zdravije tehnike u kuhanje.

Hodanje je idealna vježba. Od hodanja ćete se osjećati jačima, zdravijima i imat ćete više energije bez da se oznojite. Dijeta preporuča 10 000 koraka po danu. Koristite pedometar te na taj način brojite korake. Dijeta uključuje plan hodanja iz tjedna u tjedan i savjete kako se držati rutine.

Dijeta preporuča uzimanje vitamina C,D i E. Također bi trebali uzeti vitamine b-kompleksa. Trebali bi uzimati i riblje ulje, kalcij i multivitamine, minerale i dodatke vlakana.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop