Kolač od jagoda i kokosa

Osvježavajuće voćno zadovoljstvo!
Vrijeme pripreme: 1:30h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
Biskvit
Priprema
Kalup za tortu promjerom 20 cm namastite i pobrašnite. Staviti sve sastojke za tijesto u zdjelu i miksajte oko 2 do 3 minute, dok ne dobijete glatku smjesu. Tijesto stavite u lim za pečenje i pecite 30 do 40 minuta na 180°C.
Šećer stavite u posudu s vodom i kuhajte 5 minuta na laganoj vatri. Ostavite da se ohladi. Kada se biskvit ohladi prerežite ga po sredini i namočite s par žlica sirupa.
Za kremu, čokoladu istopite na pari. Šlag izmiksajte i postupno dodajte jednu i drugu čokoladu.
Polovicu kreme stavite na polovicu biskvita, a zatim na nju stavite drugu polovicu biskvita i ostatak kreme na vrh kolača.
Jagode izrežite na kriške i ukrasite vrh torte. Držite kolač u frižideru do posluživanja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
DesertiKolač od jagoda i badema3 h12345
-
DesertiTorta od jagoda i sira1:30h12345
-
DesertiTorta od bijele čokolade i jagoda2:30h12345
-
DesertiTorta od jagoda i cimeta1:30h12345
-
DesertiTorta s jagodama2 h12345
Popularni recepti
-
Vegetarijanska prehranaDinstani poriluk sa krumpirom30 min12345
-
Prilozi
-
Kruh i pecivaČokoladni kruh s bananom i jagodama1:20h12345
-
Vegetarijanska prehranaTijesto za pizzu od batata (bez glutena)45 min12345
-
Jela od mesaVarivo od graška s junetinom i krumpirom1:30h12345
-
SalateSalata od kelja i batata45 min12345