Torta od bijele čokolade i jagoda
Tortu ne treba peći!
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 175g digestive keksa
- 75g maslaca
- 400g bijele čokolade
- 400g jagoda
- 300g punomasnog krem sira
- 200ml slatkog vrhnja
Priprema
Sameljite kekse, dodajte rastopljeni maslac i dobro izmiješajte. Stavite smjesu na dno kalupa za pečenje promjera 20 cm. Stavite u hladnjak na 30 minuta.
Rastopite čokoladu i ostavite da se malo ohladi.
Jagode dobro izmiješajte u blenderu. Dodajte sir i slatko vrhnje. Miksajte dok ne dobijete glatku i gustu smjesu. Umiješajte rastopljenu bijelu čokoladu. Prelijte preko biskvita od keksa. Držite u hladnjaku do posluživanja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
DesertiTorta od jagoda i sira1:30h12345
-
DesertiTorta od jagoda1 h12345
-
DesertiKolač od sira i jagoda45 min12345
-
DesertiPavlova torta od jagoda1:30h12345
-
Deserti
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti