Zapečena tjestenina s bundevom i špinatom (Bob Greene dijeta)
Iznenadit ćete se kako je ovaj način pripreme tjestenine ukusan!
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 382 kcal / 1.598,29 kJ
Sastojci
- 1 1 / 3 šalice nemasnog ricotta sira
- 4 šalice sirovog špinata
- 1 / 2 šalice naribanog parmezana
- 1 / 2 šalice mljevenog luka
- 2 češnja češnjaka
- 220g tjestenine od cjelovitih žitarica
- 2 šalice konzervirane bundeve
- 1 / 8 žličice muškatnog oraščića
- 1 / 4 žličice soli
- malo papra
Nutritivne vrijednosti
kalorije: 382
proteini: 26g
ugljikohidrati: 60g
dijetalna vlakna: 13g
ukupno masti: 6g
zasićene masnoće: 2g
kolesterol: 18mg
kalcij: 467mg
natrij: 474mg
Priprema
Prethodno zagrijati pećnicu na 190°C. Prokuhati vodu, dodati tjesteninu i kuhati 10 minuta.
Dok se tjestenina kuha pomiješati ricotta sir, špinat, luk, češnjak, bundevu, muškatni oraščić, sol i papar. Dodajte ocijeđenu tjesteninu s smjesu.
Staviti tjesteninu u malo nauljenu posudu. Na vrhu posuti parmezan. Pecite 20 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Dijete
-
DijeteUkusne trešnje (Bob Greene dijeta)50 min12345
-
DijeteJuha od brokule (Bob Greene dijeta)15 min12345
-
DijeteMuesli (Bob Greene dijeta)5 min12345
-
DijetePuding od cimeta i ricotta sira10 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti