Pljeskavice od špinata i puretine

Pljeskavice od špinata i puretine

Pljeskavice od špinata i puretine
  • Objavljeno: Utorak, 26.01.2016.
  • Broj pregleda: 2.028
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Špinat je jako dobar izvor folne kiseline.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g mljevenog purećeg mesa
  • 1 šalica zobenih pahuljica
  • 2 bjelanjka
  • 300g nasjeckanog špinata
  • 1 šalica usitnjenog feta sira
  • 1/2 žličice češnjaka u prahu
  • 1/4 žličice papra
  • prstohvat soli
  • 3 žlice maslinovog ulja

Priprema

Stavite sve sastojke, osim ulja, u zdjelu i dobro promiješajte. Rukama oblikujte pljeskavice. Zagrijte ulje u tavi i pecite pljeskavice 3 do 4 minute sa svake strane.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti