Pečena tilapija s limunovim sokom

Pečena tilapija s limunovim sokom

Pečena tilapija s limunovim sokom
  • Objavljeno: Utorak, 21.05.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna i sočna riba.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta tilapije
  • 3 žlice brašna
  • 1/4 žličice soli
  • 1/8 žličice papra
  • 1 žlica maslaca
  • 3 žlice svježeg soka od limuna

Priprema

U zdjeli pomiješajte brašno, sol i papar. Utrljajte smjesu u ribu. Zagrijte maslac na tavi. Pecite ribu 1 do 2 minute sa svake strane. Prelijte limunovim sokom i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti