Brzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima

S ovim sastojcima koje svi imaju u frižideru brzo ćete složiti jednostavan, a istovremeno ukusan ručak.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 10 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- tjestenina
- 300 g tune iz konzerve
- 10-ak cherry rajčica
- 3 tvrdo kuhana jaja
- svježi nasjeckani peršin
- sol
- papar
- sok od 1 limuna
- 3 žlice kiselog vrhnja (po želji)
Priprema tjestenine s tunom i jajima
- Skuhajte tjesteninu al dente.
- U posudu stavite tunu, narezane cherry rajčice, narezana jaja i kiselo vrhnje ako ga koristite. Začinite solju, paprom i sokom od limuna. Sve dobro promiješajte.
- Ostavite da stoji u hladnjaku oko 1 sat
- Prije posluživanja još jednom sve dobro promiješajte i posipajte sjeckanim peršinom po vrhu.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeSalata od tune, slanutka i brokule10 min12345
-
Jela od ribePašteta od tune10 min12345
-
Jela od ribeUkusna salata s lososom10 min12345
-
Jela od ribeTortilja od tune, avokada i zelene salate10 min12345
-
Jela od ribeTortilje od špinata i tune15 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345