Tilapija s ljetnim povrćem

Ukusna i sočna riba pečena u foliji.
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 šalica nasjeckanih rajčica
- 1 šalica nasjeckanih tikvica
- 1 šalica nasjeckanog luka
- 1/2 šalice graška
- 1/4 šalice nasjeckanih maslina
- 1 žlica origana
- 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 1 žlica kapara
- 2 žlice limunovog soka
- 1/2 žličice soli
- 1/2 žličice papra
- 4 fileta tilapije
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
Pomiješajte tikvice, luk, rajčice, grašak, masline, limunov sok, origano, ulje, kapare, sol i papar.
Uzmite foliju i podijelite ju u 4 dijela. Zamastite foliju, stavite tilapiju i ravnomjerno rasporedite povrće. Zamotajte foliju.
Na lim za pečenje stavite zamotanu tilapiju. Pecite u pećnici oko 20 minuta. Izvadite i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeLosos s brokulom i rižom45 min12345
-
Jela od ribeLosos s ribanom ciklom12345
-
Jela od ribeSalata od tune, slanutka i brokule10 min12345
-
Jela od ribeZapečene paprike punjene tunom45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345