Pečeni brancin s povrćem

Pečeni brancin s povrćem

Pečeni brancin s povrćem
  • Objavljeno: Srijeda, 11.01.2017.
  • Broj pregleda: 595
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Isprobajte ovaj ukusni recept za pečeni brancin uz kojeg možete poslužiti hrskavi krumpir, pečene paprike i masline.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300g tanko narezanog krumpira
  • 1 crvena paprika, narezana na trake
  • 2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1 grančica ružmarina
  • 2 fileta brancina
  • 25g prepolovljenih crnih maslina
  • ½ limuna narezanog na tanke ploške
  • šaka bosiljka

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Rasporedite krumpir i papriku na lim obložen papirom na pečenje. Pospite 1 žlicom ulja, ružmarinom, solju i paprom. Pomiješajte i pecite 25 minuta.

Stavite filete ribe na vrh i poslažite masline, par kriški limuna i pospite preostalim ulje. Pecite još 7 do 8 minuta. Pospite svježim bosiljkom i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti