Pečeni brancin s povrćem
Jednostavan način za pripremu ukusnog pečenog brancina s povrćem.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 300 g mladog krumpira
- 1 crvena paprika
- 2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- ružmarin
- 2 fileta brancina
- 25 g prepolovljenih crnih maslina
- ½ limuna narezanog na tanke ploške
- sjeckani svježi bosiljak
Priprema pečenog brancina s povrćem
1. Zagrijte pećnicu na 180°C.
2. Krumpir i papriku operite te narežite na kockice.
3. Rasporedite krumpir i papriku na lim obložen papirom na pečenje. Prelijte 1 žlicom ulja te posipajte ružmarinom, solju i paprom. Pomiješajte i pecite 25 minuta.
4. Stavite filete ribe na vrh i poslažite masline, par kriški limuna i pospite preostalim uljem. Pecite još 15 minuta.
5. Pospite svježim bosiljkom i poslužite uz salatu po izboru.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeLosos s brokulom i rižom45 min12345
-
Jela od ribeLosos s ribanom ciklom12345
-
Jela od ribeSalata od tune, slanutka i brokule10 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti