Tuna s makaronima

Tuna s hrpu povrća za četiri osobe!
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 kocke za pileći temeljac
- 1/8 čajne žličice papra
- 1 čajna žličica suhog bosiljka
- 225 g makarona
- 100 g crvene paprike, očišćene i narezane
- 250 g mahuna, narezanih
- 225 ml mlijeka
- 100 g sira cheddara, naribanog
- 400 g konzervirane tune u ulju, ocijeđene
- 50 g svježeg peršina, narezanog
Priprema
U velikom loncu, dovedite do vrenja 600 ml vode, kocku za temeljac, papar i bosiljak.
Postupno dodajte tjesteninu, ali neka voda cijelo vrijeme vrije. Poklopite i ostavite neka se krčka na 7 minuta, povremeno miješajući.
Umiješajte crvenu papriku, mahune i mlijeko u lonac. Poklopite i ostavite neka se krčka na 6-8 minuta, taman dok tjestenina i mahune ne budu mekane.
Umiješajte sir, tunu i peršin, sve dok se sir ne rastopi.
Poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribePašteta od tune10 min12345
-
Jela od ribeTortilja od tune, avokada i zelene salate10 min12345
-
Jela od ribeTortilje od špinata i tune15 min12345
-
Jela od ribeTortilje od tune25 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345