Brzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima

Brzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima

Brzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima
  • Objavljeno: Srijeda, 13.02.2019.
  • Broj pregleda: 3.244
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
S ovim sastojcima koje svi imaju u frižideru brzo ćete složiti jednostavan, a istovremeno ukusan ručak.
Izvor slike: Pexels
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • Tjestenina
  • 300 g tune iz konzerve
  • Nasjeckana crvena paprika
  • 1 nasjeckana rajčica
  • 2 žlice nasjeckanog vlasca
  • 3 nasjeckana tvrdo kuhana jaja
  • sol
  • papar
  • sok od 1 limuna
  • 3 žlice kiselog vrhnja

Priprema

  1. Skuhajte tjesteninu al dente.
  2. U posudu stavite tunu, papriku, rajčicu, jaja, kiselo vrhnje i sok od limuna. Dodajte tjesteninu i sve dobro promiješajte.
  3. Ostavite da stoji u hladnjaku oko 1 sat
  4. Prije posluživanja još jednom dobro promiješajte i na vrh dodajte vlasac.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti