Tuna s tikvicama i kaparama

Ukusni i sočni odresci tune.
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 odreska tune
- 1 tikvica
- 2 žlice kapara
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 2 žličice peršina
- 2 žlice maslinovog ulja
- sol
- papar
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Očistite i nasjeckajte tikvice. Pomiješajte češnjak, sol, papar, peršin i kapare i dodajte u tikvice.
Odreske tune stavite na lim za pečenje, prekrijte ih smjesom od tikvica i prelijte maslinovim uljem. Ako imate viška tikvica, stavite ih sa strane.
Pecite u pećnici oko 15 minuta i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeSalata od tune, slanutka i brokule10 min12345
-
Jela od ribeZapečene paprike punjene tunom45 min12345
-
Jela od ribeŠpageti s tunom i umakom od rajčice30 min12345
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345